Merhaba Arkadaşlar Bu Formu Çok Seviyorum Çünkü Her Başım Sıkıştığında Bu Form Beni Kurtarıyor Ama Gel gelelim Soruya...
Arkadaşlar Ben 3 Gün Üst Üste 3 Kere Format Attım Ve Bugün Yine Attım Ama Bir Virüs Var Ben Formattan Bıktım O Bulaşmaktan Bıkmadı
Arkadaşlar Virüsü Anlatayım: Virüs Arkaplanda Hiç Belli Etmeden Çalışıyor (iexplorerde 1 sayfa açıkken Görev Yöneticisinde 2 Tane iexplorer.exe var) 2. iexplorer Kendi Kendine Bişeyler İndiriyor Sonlandırınca Tekrar Yeniden Açılıyor. İşin En Kötü Tarafı Virüs Bulaştıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatınca Açılmıyor (Explorer.exe İşleme Girmiyor)
Umarım Anlatabilmişimdir... Lütfen Yardım Edin!!! Şimdiden Teşekkürler ve Saygılarımla...
format atarken hızlı birleştir yerine yavaş birleştir i seç hem c ye hemde d ye format at sorun çözülecek sanrım.
ya üçkere format atmakla neden uğraştın anlamadım. sen sanırım sadece c yi formatlıyorsun. ve diğer dizinlerde bulunan virüs oradaki dosyaları kullanınca tekrar aktif oluyor. sağlam bi antivirüs edin kendine veritabanını güncelleştirip tam tarama yaptır.
bu arada her başım sıkışınca bu forum kurtarıyor demişsin ama mesaj sayın 1
quote:
Orjinalden alıntı: ::x::
ya üçkere format atmakla neden uğraştın anlamadım. sen sanırım sadece c yi formatlıyorsun. ve diğer dizinlerde bulunan virüs oradaki dosyaları kullanınca tekrar aktif oluyor. sağlam bi antivirüs edin kendine veritabanını güncelleştirip tam tarama yaptır.
Üye Olmadan Önce Her Sorunun Cevabını Buradan Alıyordum İş Soru Sormaya Gelince Üye Oldum Ve Daha İlk Mesajım Yardımlar İçin Sağolun
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutkebir
quote:
Üye Olmadan Önce Her Sorunun Cevabını Buradan Alıyordum İş Soru Sormaya Gelince Üye Oldum Ve Daha İlk Mesajım Yardımlar İçin Sağolun
tmm mesele değil. umarım yardımcı olmuştur yazdıklarımız. iyi forumlar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutkebir
quote:
tmm mesele değil. umarım yardımcı olmuştur yazdıklarımız. iyi forumlar
Sağolun Çok Yardım Ettiniz Şimdi FDISK Atacağım
İşe yaramazsa şu programla bi log çıkart, bakarız.