Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarda bir oyuna başladığımda oyun açıldıktan sonra bilgisayar 20 dakika sonra kendi otomatik reset atıyor. ama her oyunda ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertheworld -- 13 Ocak 2008; 10:09:17 >

• muhtemelen guc kaynagi (psu) sorunu yasiyorsunuzdur...ilk bakista oyle bi izlenim ediniyorum en azindan ben...eger daha detayli kullandiginiz sistemin ozellikleri - yazilimlariniz - driverlarinizdan bahsederseniz daha saglikli oneriler alabilirsiniz...Cogu kisi sadece bu soru icin uyelik actirip hic bi bilgi vermeden sorununuzu yalap $ilap anlattiginiz icin yanitlamak istemiyebilir...Konu acarken daha anlasilir probleminizi ifade edecek seyleri girerseniz yardimci olmaya calisiriz...
  • ramden veya işlemci ısısından kaynaklanan bişeyde olabilir arkadaşın dediği gibi sistem özelliklerini yazsan cok iyi olur
  • arkadaşlar özellikleri

2 gb ram
    300 gb harddisk
    AMD 2x +5000 çift çekirdekli işlemci
    ati x1650 SE 512 mb ekran kartı
  • bende diğer arkadaşların dediği gibi düşünüyorum ilk önce işlemci ısısını kontrol et sonra ramları kontrol et anladığım kadarıyla iki tane ram var birini çıkar öle dene sırayla kolay gelsin bu raada 23 şubatta askere gidiyorum eywallah herkese
  • hayırlı teskereler kardeşim ama bazılarıda bios ayarları falan diyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.