Bildirim
arkadaşlar lütfen bilgi verin bana
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım bazı sistemler yüksek güç gerektirir çift çekirdek çift ekran kartı yüksek ramler falan bu tarz bir sisteme 400 wattlık bir powerla ileriki zamanlarda sıkıntı yaşarsan bu tarz sistemlerle 700wattlık powerlar önerilir tabi p3 eski bi pcyede tutup 700watt ta takmak yerinde olmaz her parçanın çektiği bi watt deyeri vardır sistemin kullandıgı watt miktarının %20 fazla olmalıdır stabil bir sistem için -
peki p4 3.0 lga 775 80sata hdd ve 512 ddr2 533 mhz ekran kartı 128 mb bir bilgisayar için ne gibi power önerebilirsin 400 lük fazla mı fazla olması zarar mı peki!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizb -- 25 Eylül 2006; 20:22:11 > -
E TABİKİ YÜKSEK WATLI Bİ POWER KULLANIRSAN ELEKTRİK TÜKETİMİDE ARTAR.CRANK54 ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ.BİLGİSAYARIN BİRAZ ESKİ İSE BU TİP POWER E HİÇ GEREK YOK.YANLIZ ŞU Bİ GERÇEK WAT I YÜKSEK BİR POWERLE BİLGİSAYAR DAHA RAHAT ÇALIŞIR.SEN POWER İNDEN MEMNUNSAN HİÇ KURCALAMA DERİM. -
powe alacamda ondan karar veremedim saolun bilgiler için benim pc nin özelllikleri yukardaki gibi
teşekkürler herşey için...
bu pc ye göre verirseniniz yeter ....p4 3.0 lga 775 80sata hdd ve 512 ddr2 533 mhz ekran kartı 128 mb
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X