Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 sene önce bilgisayar aldım Maxtor 80Gb Sata harddiskim var fakat hiçbirşey yapmamama yada yapmamaya özen göstermeme rağmen harddiskimde bozuk sektörler oluştu hdd regenerator programı ile dos ta tarama yaptım bozuk sektörlerin olduğu yerleri mimledim fakat bi zaman sonra bozuk sektörlerin sayısı artmaya başladı garantiye yolladım o garantideyken bi tane Samsung 80Gb Sata harddisk daha aldım onu kullanmaya başladım fakat 2 ay sonra onda da bozuk sektörler oluşmaya başladı bilgisayara hiç reset atmama rağmen bir türlü anlayamıyorum bilgisayarımın performansı süperken çok yavaşladı harddiskim kilitlenip duruyor ve bilgisayarım kendi kendine reset atmaya başladı video izleyeceğim , oyun oynayacağım zaman reset atıyor işlem yapmıyorken birşey olmuyor ama yapmaya kalkışınca direk resetleniyor bu sorunda sanırım harddiskten kaynaklanıyor bu harddiskleri ne yapmam gerekki bozuk sektör oluşmasın arkadaşlar yardım ederseniz çok minnettar olurum acaba güç kaynağından yada prizden (topraklama var ama yetmiyor olabilirmi?) kaynaklanıyor da olabilirmi?

• Onlar yalancı BadSector ler olabilir.Bu hatanın sebebi anakartın olmalı.
  • anakartı da mı garantiye yollayayım off ya herşeyde beni buluyor zaten :D teşekkürler yardımınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.