Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba.. benim çok büyük bir sıkıntım var. aldığım dvd filmlerin hepsini bilgisayarımın hard diskine kaydettim. kaydettiğim dvd leri nero ile dvd ye yazıyorum ama filmler sadece bilgisayarda çalışıyor. normal bir dvd okuyucusunda çalışmıyor. bunun nedeni bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin çünkü çok ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler...

• evet dvd player da seyretmek istiyorum ama görüntü gelmiyor. ne yapmam gerekiyor açıklama yapabilirsen geröçekten çok sevinirim
  • benimkinde dvd-r yazıyor :(
  • son bişey daha sorucam. ben veri diski yarat diyerek dvd filmi kaydediyorum bu doğru bir yol mu nero programı ile?
  • Tabii ki hayır! DVD filmler öyle kolayca kopyalanamıyor malesef. Yedek aldım demişsiniz, hangi programla nasıl yedek aldınız?. Eğer Explorer'den normal bir şekilde kopyaladıysanız Nero'dan DVD Video yarat diyerek VIDEO_TS ve AUDIO_TS klasörlerini Nero'ya taşıyın.
  • ben dvd filmin içini açtım kopyala dedim ve hard diskimin bir bölümüne kaydettim. şimdi veri dvd si yarat diyorum ve hard diskteki 2 dosyayı neroya atıyorum. film pc de çalışıyor ancak dvd player da çalışmıyor.. ya arkadaşlar bu benim için çok önemli ne olursunuz daha kapsamlı bi bilgi verin :((
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Tabii ki hayır! DVD filmler öyle kolayca kopyalanamıyor malesef. Yedek aldım demişsiniz, hangi programla nasıl yedek aldınız?. Eğer Explorer'den normal bir şekilde kopyaladıysanız Nero'dan DVD Video yarat diyerek VIDEO_TS ve AUDIO_TS klasörlerini Nero'ya taşıyın.

Zaten yazmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım edin lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.