Şimdi Ara

Arkadaslar lütfen yardım edin !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben yugioh oynuyorum power of chaos da deste hazırlıyorum duel mod>match duel dedikten sora oyunda 5 yıldızlı veya daha yüksek kartları oyuna süremiorum , istedigim canavarı hemen def moduna geçiremiorum ve kartları birleştiremiyorum yardımcı olurmusunuz ??

• 5 6 YILDIZ TEK FEDA İLE 7 9 İKİ FEDA VE YUKSEKLERİ 3 FEDA İLE CAGIRIR,bİR CANAVARININ POZİSYONUN İSTEDİGİN ZAMAN DEGSEMEZSİN
  • lütfeeeeeeeeeeeeennnnnnn yardıııııııııımmmmmmmmmmm
  • lütfen acıklarmısınız daha yeniyim ?
  • pozisyonunu değiştirmek için o canavarla saldırı yapmamıs olman lazım. Birleştirmek içinde polymerization ve fussion kartının fussion destende olması lazım
  • peki 5 ve yüksek yıldızlı canavarları nasıl oyuna sürücem ve deck side deck ve fusion deck nasıl hazırlanır ?
  • arkadaslar lütfen iyi bilen biri msn eklesin beni metabolique@hotmail.com ekleyin yardım edin sevaba girin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım edin lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Lütfen bana yardım edin?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fussion kartları mor olur ve onların açıklama kısmında hangi canavarları birleştirirsen oluşacağı yazar ve bunları en desteteni hazırladığın yerdeki en alt bölüme koyarsın .
    5 yıldızlı ve 6 yıldızlı kartları sahandaki 1 canavarı , 7ve 8 yıldızlı canavarları 2 canavar feda ederek çağırırsın daha üstünüde 3 canavar feda ederek çağırırsın
  • v_arif_v kardes cok yardımcı oldun ama decklerimi nasıl hazırlamalıyım ? ve side deck ne işe yara ?
  • v_arif_v kardes cok saol ama side deck ne işe yarar ve hangi büyü ve tuzak kartlarını kullanmalıyım ?
  • side deck üçlü düello yaparken bir kartı atıp onun yerine oradan kart koymaya yarar . büyü ve tuzak kartlarna gelince daha çok rakibi yıpratmaya yönelik olmalı ama mutlaka mirror force . mystical space typhon olması gerek. ve sebek's ... ne bu büyü kartı da çok işe yarıyor sana önereceğim kartlar:
    Axe Of Despair
    sebek's Blessing
    Magic Cylinder
    Mage Power
    Mirror Force
    Trap Hole
    ...

bunlar mutlaka olmalı ve canavar olarakta Slate Warrior bundan iyisini bulamazsın

deste hazırlarken efektli canavarlardan seçmeslisin.destende 2den fazla 7,8 yıldızlı 3den fazla 5,6 yıldızlı canavar bulunmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif' -- 16 Nisan 2007; 2:48:12 >

• Arif seni az yenmedim ben
  • Nerede yendin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.