Biz bu kiz ile yaklaşik 2-3 senedir tanişiyoruz. Bu kiz ile çok iyi anlaştik. Çok güzel bir arkadaş olduk. Zamanla bana değer verdi. Benimle sohbet etmekten zevk aliyordu. Benim anlattiklarim, ona öğrettiklerim olsun. Bilgili birisi olarak bulurdu beni. Zaman geçti, bazi sebeplerden psikolojim bozuluyordu bundan ayriliyordum. 4 ay sonra geri geldiğini bilirim sesini özledim diyerek, neyse işte. Bir defa daha böyle birşeyler oldu ayrildik. Ama bu sefer gelişim geçtiğimiz Kasim ayinda benim oldu. Herşey devam ediyor ama ben boşu boşuna geri dönmem. Çünkü ona hislerim belirmeye başladi. Zaman geçti geçti, hoşlandiğimi söyledim artik. İşte o an döktürdüm buna herşeyi, çünkü seviyordum. Hoşlanti da değildi aslinda... 1-2 hafta geçti sanki beni sevmiyor gibiydi. Ya sevse daha iyi davranir, yani daha çok belli eder diyordum kendi kendime. 2-3 gün hiç doğru düzgün konuşmadik, çünkü bu durumdan dolayi bende konuşmak istemedim. Bugün en sonunda ben yazdim falan, takmadi iyi akşamlar dedi ve kayboldu. 20 defa aradim açmadi. En sonunda bir şekilde ulaştim herşeyi döktüm artik. Sevmiyorsan söyle, seviyorum ben seni defalarca dedim. İşte o son yazdiklarimi falan :
O: sen beni haketmiyosun ben seni mutlu edemiyorum bunu surekli soyluyosun bana ben bu durumdan sanki cok memnunmuscasına sanki keyfimden boyle davranıyorum gelip bana bunu surekli soyluyosun kendimi suclu hissediyorum BEN: şimdi anladim. seni özür dilerim seni sevdiğim için O: ben özür dilerim hakettiğini saglayamadıgım için BEN: seni daraltmak istemiyorum o zaman daha fazla Umarim bir gün birini çok seversin neyse diyecek bir şey kalmadi O: beni üzen en cok şey eski gibi olamayacağız keske bunlar yasanmasaydı ya da keske benimde sevebilme duygularım olsaydı sevdiğini hissettim değerini biliyorum ama elimden gelmiyo bir cok kızın isteyebilceği bir erkeksin ben onden onceside vardı sonrasıda olur beni aglatan tek erkeksin. https://www.youtube.com/watch?v=dMt1s9aVwkM bu sarkıyı dinleyerek seni düşünürek agladım.
dedi ve burada bitti herşey.
Ben bile göz yaşi döktüm. Sigara içtim 1 saat kendime gelemedim. Niye be, neden sevgimi hak etmediğini düşündü. Anlam veremiyorum, hiç birşeye... Lütfen size sormak istedim şu saatte bile düşünüyorum.