Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce msnim açık olarak internette dolaşıyordum.. bir anda laptopumun hoparlöründen birinin konuşma sesi gelmeye başladı. dedim acaba dinlediğim müzikte mi bir problem var? hayır yok. biri resmen msnden hoparlör aracılığı ile benimle konuşuyor. adam ingilizce bişeyle söyledi.. o kadar panikledim ki ki doğrudürüst dinleyemedim bile ne dediğini . yanlız msn de dinlediğim sarkıcının ismini zikretti bi ara...

baktım listede yabancı biri yok.. ki o an zaten sadece bir arkadaşım online dı..

arkadaşlar olabilirmi böyle birşey.. yani birisi bir şekilde msnim aracılığı ile listeme bile girmeden laptopun hoparlörünü kullanarak benimle konuşabilirmi.. anlamadım gitti.bildiğim insanlar dışında kimse listemde değil... birde bir korku sardı şimdi acaba amacı neydi hangi bilgilerime girdi çıktı..

ne önerirsiniz ne yapmalıyım

• Trojan var pcde kardeş bence.bu anlattığın şeyi yapan trojanların olduğunu okudum,sağlam bir anti-virüs yükle kaspersky ya da avast net bağlantını kes temizle bilgisayarı
  • kaspersky + zone alarm özellikle sabit ip kullanıyorsan zone alarm mutlaka kur...
  • Kesinlikle Zone Alarm kurup, iyi bir ayar yap derim
  • İlginç bir durum aslında..Bu durumda bana da virüs olasılığı gibi geldi ama belli de olmaz ..

Sen yine de güncel antivirüs ve antispy yazılımlarıyla bilgisayarını güvenli kipte tarat bakalım bişey bulabilecekmi?
  • arkadaşlar bu başlığımı okuyan ve yanıtlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim .. şöyle ki, aynıbaşlığı teknoloji haberin forumuna yazdım dün gece.. sağolsun oranın admini büyük harfle başlık attığım için önce bir uyarı vermiş bana.. sonrada sorunuma biri seni işletmiştir yazıp başlığı kilitlemiş..

yani böyle bir forum mantığı varmı bilemiyorum..adam bana yardımcı olacağına yardım almamı engelliyor hayrete düştüm..

bu forum benim için el üstündeydi.. bundan sonra tektir..

herkese iyi günler
    teşekkürler tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerilker -- 14 Nisan 2006; 18:39:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.