Arkadaşlar Resimdeki Hatayı Alıyorum Bilgisayar 1 dk İçinde Kapanıyor Yeniden Başlıyor Nedendir.
Yardım Bekliyorum Durmadan Reset Atıyor ?
çalıçan svchost'lardan biri kapatilmaya programlanmış. bilgisayarı guvenli modda acip , başlat/çalıştır/msconfig den başlangıç tabına gelip , başlangıçtaki gereksiz programların imlerini kaldırın. sonra başlat , programlar , başlangıç içinde birsey varsa onu da silin.
Bir Deniyicem Çok Saol
Dostum aynı hatadan bende de wardı, bunun tek bi nedeni var "virüs" 3 kere format attım gene girdi, 4. de format atar atmaz kaspersky yükledim sorun çözüldü, winamp'ın setupları virüslü çıktı
Not: Avast o virüsü görmüyor, kaspersky indir
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
Dostum aynı hatadan bende de wardı, bunun tek bi nedeni var "virüs" 3 kere format attım gene girdi, 4. de format atar atmaz kaspersky yükledim sorun çözüldü, winamp'ın setupları virüslü çıktı
Not: Avast o virüsü görmüyor, kaspersky indir
tam tersi bnde su kasperksy security 6.0 yukledim girdi abuk sabuk virüs buldu nod32 yukledim sorun haloldu bibnde acyip dosyalar indidrnce oldu formatla hallettim
tam tersinin tersi bendede avg kasperksy vardı birde nod32 yükledim ikiside abuk subuk virüs buldu avg süperdi mutluyum avg ile
Zaten KasperSky Yüklü Arkadaşım 56 Virüs Var Bilgisaayarda.
olabilir herkesin kendi kanatine kalmıs arkadasım bana gore nod32 en iyisi kaspersky herseyi kilitliyo ama isi bilen biri olursa ayartlacan
quote:
Orjinalden alıntı: BuilderX
çalıçan svchost'lardan biri kapatilmaya programlanmış. bilgisayarı guvenli modda acip , başlat/çalıştır/msconfig den başlangıç tabına gelip , başlangıçtaki gereksiz programların imlerini kaldırın. sonra başlat , programlar , başlangıç içinde birsey varsa onu da silin.
Hocam Dediğini Yaptım Şuanlık Birşey Yok.
Bana Daha Önceden de Oluyordu Böyle Kendi Kendine Kapanma Düzelmişti.
quote:
Orjinalden alıntı: Whi$pér
Zaten KasperSky Yüklü Arkadaşım 56 Virüs Var Bilgisaayarda.
Sanırım yanlış bir cümle söyledin.56 virüs temizlenmiş demek istedin sen ben anladım..Kaspersky en iyisidir arkadaşlar kanıtlanmış bir şey bunu bu kadar tartışmaya gerek bile yok...
Bu arada sistem geri yüklemeyi başlat bence kesin çözüm..
quote:
Orjinalden alıntı: Codname47
Bu arada sistem geri yüklemeyi başlat bence kesin çözüm..
Sistemi çok Geriye Yükleyemiyor Malesef Sistem Geri Yüklemeyide Kimseye Tavsiye Etmiyorum Bazı Dosyalar Silinebiliyor.
hc alaksı yok sanırım senın modemın usb modem..
arkadasım bı an once updatlerını yap xp nın bu usb modemden dolayı verır genelde updatelerını yaparsan sorun kalmaz
quote:
Orjinalden alıntı: MoonLighteR
hc alaksı yok sanırım senın modemın usb modem..
arkadasım bı an once updatlerını yap xp nın bu usb modemden dolayı verır genelde updatelerını yaparsan sorun kalmaz
Hayır Usb Modem Değil
Sisteminde Virüs var Hocam bu sorunu sadece geldiğinde kapatmak istiyorsan
"Başlat/Çalıştır/Shutdown -a " yaptığında Uyarı gidicektir ama sana Nod32 ve ad-aware programları ile güvenli modda bi tarama yapmanı öneririm.
kapatmak istiyorsan shutdown -a doğru zaten bu bilgisayarı kapatma komutudur
shutdown -s -t xxx yazarsın x ler saniye cinsinden değerlerdir ör 60sn gibi
bunu bilgisayarına veren bi komut nereden geliyor dersen microsoft amacı ise güncellenmeyen xp kalmamasına yönelik xp service pack 2 kur problemin ortadan kalkacak
arkadaşım güzel bir virüs programı kur bilgisayarına, güzel bir trojan temizleyici kur, windowsun tüm update lerini yap. sorunun ortadan kalkar. dikkat et, windowsun service pack olmayan sürümünde alırsın bu hatayı. service pack sürümünde vermez bunu.
quote:
Orjinalden alıntı: delphistanbul
arkadaşım güzel bir virüs programı kur bilgisayarına, güzel bir trojan temizleyici kur, windowsun tüm update lerini yap. sorunun ortadan kalkar. dikkat et, windowsun service pack olmayan sürümünde alırsın bu hatayı. service pack sürümünde vermez bunu.
Benimki Zaten Service Pack 2
quote:
Orjinalden alıntı: RapAlemi
Sisteminde Virüs var Hocam bu sorunu sadece geldiğinde kapatmak istiyorsan
"Başlat/Çalıştır/Shutdown -a " yaptığında Uyarı gidicektir ama sana Nod32 ve ad-aware programları ile güvenli modda bi tarama yapmanı öneririm.