Arkadaşlar tagged.com a girebiliorm site engellenmio ama grafik hatası oluşuyor resimlerde görüldüğü gibi yanlız gel gelelim şöle bi durum var bu proxy siteleri filan var ktunnel filan ordan giricen gayet net açılıo ama ne friends e nede başka bişeye erişebiliorm nolursunuz bi yardımm.... :(:(:( format atttım sırf bunun için yine olmadı kafayı yicem...
Yukarıdaki DNS lerden istediğinizi girebilirsiniz.
kardeş ondan kaynaklanmıo siteye giriyorum ama her resim olanda X işareti oluo yanı sıra word gibi sayfa açılıo bitti sayfada hata oluştu dio sanki java - flash player gibi bişi eksik
Aynı sorun arkadaşımın işyerindeki bilgisayarında da oluyor. Evdeki bilgisayarda hiçbir sorun yok. Taggede (arkadaşlık sitesidir) firefox'un eklentisi ile iki gün öncesine kadar girerken sorun yoktu. Şimdi ise taggede giriyor fakat menülere girdiğinde sayfa görüntülemiyor yada tagged açıldığında kullanıcı adı ve parola kısmı gelmiyor. Hosts dosyasına ip ekledim, www.vtunnel.com a girdim, Ultrasort filan hepsi hikaye. Bilenlerden destek lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme