Neye göre bu sıralamayı verdin gerçekten çok merak ettim.. Bence BMC türünden bi cevap vermişsn azıcık açıklama yapmak çok mu zor. Astra' yı, kendisinden alt sınıfta olan iki aracın gerisine koyuyorsun, onu da geçtim aynı markanın iki aracından daha üst sınıfta olan ve motor - performans - donanım - boyut olarak daha büyük bir arabayı corsa' nın gerisinde görüyorsun.. İlginç -- Bence bu seçenekler arasında, özelliklede 40 milyara kadar çıkarım diyorsan en iyisi Astra' dır. 1.3 cdti motor herne kadar senin kafana pek yatmamış gözüksede vergi - yakıt gibi yerlerden seni baya bir kara sokar. Şimdi biri çıkıp o araçta performans yok diyecek de olsa sonuçta 100 km. hıza 3 saniye önce çıkınca eline pek birşey geçmez trafikte. Ayrıca 40 milyara kadar çıkıp, diğer arkadaşlarında dediği gibi b sınıf bir araç alma, özellikle 207' yi hiç alma. Yol tutuş, güvenlik, karizma, ekonomi vs. her yönden Astra 1.3 cdti sana uygun. Ancak topic' in yeri araç-tercih-kıyaslama olması gerek gibi geldi bana..
Ayrıca Bordeaux nickli arkadaş da biraz komik kaçmış Fransızları ele diyince.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme