Şimdi Ara

ARKADASLAR LUTFEN YARDIMA IHTIYACIM VAR CITROEN C4,PEUGOUT 207,OPEL ASTRA VE OPEL CORSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BANA ARABA SECME KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM. ONCELIKLE BEN BIR OGRENCIYIM SOLE BI GENELE BAKTIM CITROEN C4,PEUGOUT 207,OPEL ASTRA VE OPEL CORSA DAHA ON PLANA CIKIYO GIBI DURUYOR BEN BIR TURLU SECIM YAPAMIYORUM ALACAGIM ARABA DIZEL OLMALI TURKIYEDE BENZIN FIATLARI ORTADA VE LIMITIM 40 MILYARDIR BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM YAZAN HERKESE SIMDIDEN COK TESEKKURLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKIP60 -- 12 Şubat 2007; 17:31:32 >

• 40 milyarın var

ve beğendiğin araçlar arasında astra var

diğer söylediğn araçlara bakarsak bence yardıma fazla ihtiyacın yok.

cebimde biraz kalsın diyorsan belki astra ile aynı motorlu grande punto yu da düşünebilirsin.
  • focus düşünmelisin.. astra da güzel ama focus derim.. 40 milyara gidipte corsa 207 alınmaz bence.. orta sınıf idealdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

focus düşünmelisin.. astra da güzel ama focus derim.. 40 milyara gidipte corsa 207 alınmaz bence.. orta sınıf idealdir..
    VALLA ŞANSLI ÖĞRENCİSİN
    1-FOCUS
    2-ASTRA
    3-207
    EĞER BUNLARI BEĞENMEZSEN
    4-AKBİL

ARKADASLAR LUTFEN YARDIMA IHTIYACIM VAR CITROEN C4,PEUGOUT 207,OPEL ASTRA VE OPEL CORSA
  • Hocam nickin biraz falso duruyo ve ilk mesajin.

Fake degilsindir umarim.

Dediklerinin icinde Astra

quote:

Orjinalden alıntı: SKIP60

ARKADASLAR BANA ARABA SECME KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM. ONCELIKLE BEN BIR OGRENCIYIM SOLE BI GENELE BAKTIM CITROEN C4,PEUGOUT 207,OPEL ASTRA VE OPEL CORSA DAHA ON PLANA CIKIYO GIBI DURUYOR BEN BIR TURLU SECIM YAPAMIYORUM ALACAGIM ARABA DIZEL OLMALI TURKIYEDE BENZIN FIATLARI ORTADA VE LIMITIM 40 MILYARDIR BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM YAZAN HERKESE SIMDIDEN COK TESEKKURLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakm

Hocam nickin biraz falso duruyo ve ilk mesajin.

Fake degilsindir umarim.

Dediklerinin icinde Astra

quote:

Orjinalden alıntı: SKIP60

ARKADASLAR BANA ARABA SECME KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM. ONCELIKLE BEN BIR OGRENCIYIM SOLE BI GENELE BAKTIM CITROEN C4,PEUGOUT 207,OPEL ASTRA VE OPEL CORSA DAHA ON PLANA CIKIYO GIBI DURUYOR BEN BIR TURLU SECIM YAPAMIYORUM ALACAGIM ARABA DIZEL OLMALI TURKIYEDE BENZIN FIATLARI ORTADA VE LIMITIM 40 MILYARDIR BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM YAZAN HERKESE SIMDIDEN COK TESEKKURLER
    ya cıdden saka felan amaclı deıl bu kesınlıkle buna guvence verebılrım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

40 milyarın var

ve beğendiğin araçlar arasında astra var

diğer söylediğn araçlara bakarsak bence yardıma fazla ihtiyacın yok.

cebimde biraz kalsın diyorsan belki astra ile aynı motorlu grande punto yu da düşünebilirsin.
    astra var dogru ama hb alacam ve netten baktıgım kadarıyla astra nın dızelıne ezık muamelesı yapılıyo bı cok ozellık sunulmuyo opsıyon olarak bıle bıras o benım kafamı karıstırdı bende bıde 2. el de onemlı sızce hangısı en yaygın olan arac 2 el de hangısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 307 SW hakkında...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIP60

Alıntıları Göster
    fransizlari ele astrayla corsa arasinda secimini yap daha iyi
  • quote:

Alıntıları Göster
    nickin konusunda mi

eyw hocam bisey demedim zaten sadece ufak bir ayrinti. Dedigim gibi bence dedigin alternatiflerde Astra 3 boy onde duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: GREvV

Alıntıları Göster
    pekı hangısı astra hb mı yenı corsa mı dızel olanlarından yenı corsayada kadın arabası dıolar ne derece dogru onuda bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakm

nickin konusunda mi

eyw hocam bisey demedim zaten sadece ufak bir ayrinti. Dedigim gibi bence dedigin alternatiflerde Astra 3 boy onde duruyo

Alıntıları Göster
    astra nın dızelınde ezık muamelesı yapıyolar mıs gıbı bı cok ozleklıkten yoksun bırakıyolar mesela dızel astralarda sunroof eklıyemıyosunuz netten anladıgım kadarıyla ole opsiyonu bile yok

• quote:

astra nın dızelınde ezık muamelesı yapıyolar mıs gıbı bı cok ozleklıkten yoksun bırakıyolar mesela dızel astralarda sunroof eklıyemıyosunuz netten anladıgım kadarıyla ole opsiyonu bile yok

Alıntıları Göster
    ŞU ARAÇ BAYAN ARABASI ŞU ARAÇ ERKEK ARABASI POLEMİĞİNİ ÇIKARAN İNSANLARIN ARABA KÜLTÜRÜNDEN ŞÜPHE EDİYORUM.HİÇ Bİ ARAÇ ERKEĞE VEYE KADINA MAHSUS ÇIKARILMIYORDUR.ÇIKARILANDA VARSA BİZ BİLMİYORUZ.VARSA ÖYLE ARAÇLARI AÇIKLAYINDA BİZDE BİLELİM.GENELDE UFAK KASA ARAÇLAR BU POLEMİĞE DAHA YATKIN Ö YÜZDEN BÖYLE Bİ YANLIŞ MANTIK YÜRÜTTÜKLERİ KANAATİNDEYİM.AL BİTANE FOCUS VEYA ASTRA TEK KAPI SENİN İŞİNİ GÖRÜR.VEYA İSTERSEN SANA Bİ TYPE-R VERELİM 2005 MODEL.PM ATABİLİRSİN.ÖZELLİKLERİNİ VE FOTOSUNU YOLLARIM SANA.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

ŞU ARAÇ BAYAN ARABASI ŞU ARAÇ ERKEK ARABASI POLEMİĞİNİ ÇIKARAN İNSANLARIN ARABA KÜLTÜRÜNDEN ŞÜPHE EDİYORUM.HİÇ Bİ ARAÇ ERKEĞE VEYE KADINA MAHSUS ÇIKARILMIYORDUR.ÇIKARILANDA VARSA BİZ BİLMİYORUZ.VARSA ÖYLE ARAÇLARI AÇIKLAYINDA BİZDE BİLELİM.GENELDE UFAK KASA ARAÇLAR BU POLEMİĞE DAHA YATKIN Ö YÜZDEN BÖYLE Bİ YANLIŞ MANTIK YÜRÜTTÜKLERİ KANAATİNDEYİM.AL BİTANE FOCUS VEYA ASTRA TEK KAPI SENİN İŞİNİ GÖRÜR.VEYA İSTERSEN SANA Bİ TYPE-R VERELİM 2005 MODEL.PM ATABİLİRSİN.ÖZELLİKLERİNİ VE FOTOSUNU YOLLARIM SANA.

Alıntıları Göster
    abi cok ii para ya 40 milyar.ben yerınde olsam vw new bettle alırdım yada mını coper ama ikinici el degerine onem verdııgn ıcın bunlar tavısye olmas.ben sana jetta onersem bilmem kafana yatar mı.yakıtı brz dusundurur senı ama cok ii araba aynı sekilde golf de ole ustelik yenılenecgi de solenıor golf ıcın.ama illa bu araclardan bırı olacaksa bence astra hem kalite hem de ikinci el de prim yapmasıyla daa onde bunlar içinde.ustelik o da bu gunlerde sanrım makyajlanacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: medxr13

abi cok ii para ya 40 milyar.ben yerınde olsam vw new bettle alırdım yada mını coper ama ikinici el degerine onem verdııgn ıcın bunlar tavısye olmas.ben sana jetta onersem bilmem kafana yatar mı.yakıtı brz dusundurur senı ama cok ii araba aynı sekilde golf de ole ustelik yenılenecgi de solenıor golf ıcın.ama illa bu araclardan bırı olacaksa bence astra hem kalite hem de ikinci el de prim yapmasıyla daa onde bunlar içinde.ustelik o da bu gunlerde sanrım makyajlanacak...

Alıntıları Göster
    arkadaşlardan biri cevabı vermiş.ikisini de kullanan biri olarak kesinlikle fransız arabalarından uzak dur derim.ve kesinlikle astra bence de en iyisi yazdıkların arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: smoke93

arkadaşlardan biri cevabı vermiş.ikisini de kullanan biri olarak kesinlikle fransız arabalarından uzak dur derim.ve kesinlikle astra bence de en iyisi yazdıkların arasında.

Alıntıları Göster
    şahsi fikrim
    1-C4 dizel
    2-207 HDI
    3-Corsa
    4-Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS207

şahsi fikrim
    1-C4 dizel
    2-207 HDI
    3-Corsa
    4-Astra

Alıntıları Göster
    Bu araçlar arasında ilk tercihin Astra ikinci tercihin Corsadan yana olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

Alıntıları Göster
    arkadaşım eger dizel düşünuyorsan kesınlıkle ford derım hiç bi problem çıkarmaz ve gercekten ford dizelde çok ıyı yada wolksvagen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

Alıntıları Göster
    bunların arasından astra , ama o tip heveslerin varsa, trafikte hemen hiç kimseyi geçemezsin onu da belirtiyim.

bence diesel ise focustan başka alternatif yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GREvV

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BorDeAuX

bu arkadaşın yorumunu da ele o zaman kendisi olaya pek bi fransız kalmış fransız nikiyle

Peugeot 207 GT

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanege

arkadaşım eger dizel düşünuyorsan kesınlıkle ford derım hiç bi problem çıkarmaz ve gercekten ford dizelde çok ıyı yada wolksvagen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanege

Ford sandığın motorlar pejo nun.

hiç problem çıkarmaz öyle mi

bunu neye dayanarak söylüyorsun.

çok merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.