Merhaba arkadaşlar. Öncelikler şimdiden bilgi ve düşüncelerini, doğru yada yanlış hiç farketmez paylaşan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. Geleyim sorun yaratan olaya; arkadaşlar ben lg a-510 laptop kullanıcısıyım. Laptopuma ek olarak klavye + mause taktım oyunları daha arahat oynayabilmek adına. Laptopu aldığımdan beri laptopun kendi tuşlarını 1 veya 2 kez kullanmışmdır maximum oda, onun dışında hep ek klavye kullanıyordum. Geçenlerde Alcatraz sezon finalini izlemek için laptopu aldım ve uzandm bazı tuşlarının çalışmadığını bu arada farkettim. Örneğin: ''s,d,j,k,l,1...'' gibi Acaba bunun nedeni ne olabilir, Bilgisi veya fikri olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum ve tekrardan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Tuşların altında tozlanma olabilir. Tuşları çıkartıp bir bakın ya da kullanılmaya kullanılmaya içerisinde bulunan lastikte sertleşme meydan gelmiştir.
Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum bu konuyu belirtmemiştim. CPU tozlandığı için servise vermiştim servisede çalışmayan tuşları bildirdim. Servisten geldikten sonra laptop u açık denedim çalışmayan tuşlar düzeltilmişti ve kapattm bu kez klavye takıp tekrar açtm yine çalışmıyordu. İlginç bir durum klavyeyi çıkartıp denedm takılı denedm yine çalışmıyor birtürlü anlam veremedm.
quote:
Orijinalden alıntı: crazy3123
Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum bu konuyu belirtmemiştim. CPU tozlandığı için servise vermiştim servisede çalışmayan tuşları bildirdim. Servisten geldikten sonra laptop u açık denedim çalışmayan tuşlar düzeltilmişti ve kapattm bu kez klavye takıp tekrar açtm yine çalışmıyordu. İlginç bir durum klavyeyi çıkartıp denedm takılı denedm yine çalışmıyor birtürlü anlam veremedm.
Denetim masası - Klavyle - Üst Sekmede Donanım - Orada bağlı olan klavyeleri göreceksin harici takılı olan klavyeyi seçip tamam dermisin. Birde öyle dene
Dediğinizi harfiyen uyguladım fakat sonuç yine aynı hüsran yinede çok teşekkür ederim. Anlamlandıramadm birtürlü malesef.