Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Laptop klavyesi ile ilgili bir sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikler şimdiden bilgi ve düşüncelerini, doğru yada yanlış hiç farketmez paylaşan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.
    Geleyim sorun yaratan olaya; arkadaşlar ben lg a-510 laptop kullanıcısıyım. Laptopuma ek olarak klavye + mause taktım oyunları daha arahat oynayabilmek adına. Laptopu aldığımdan beri laptopun kendi tuşlarını 1 veya 2 kez kullanmışmdır maximum oda, onun dışında hep ek klavye kullanıyordum.
    Geçenlerde Alcatraz sezon finalini izlemek için laptopu aldım ve uzandm bazı tuşlarının çalışmadığını bu arada farkettim. Örneğin: ''s,d,j,k,l,1...'' gibi Acaba bunun nedeni ne olabilir, Bilgisi veya fikri olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum ve tekrardan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

• Tuşların altında tozlanma olabilir. Tuşları çıkartıp bir bakın ya da kullanılmaya kullanılmaya içerisinde bulunan lastikte sertleşme meydan gelmiştir.
  • Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum bu konuyu belirtmemiştim. CPU tozlandığı için servise vermiştim servisede çalışmayan tuşları bildirdim. Servisten geldikten sonra laptop u açık denedim çalışmayan tuşlar düzeltilmişti ve kapattm bu kez klavye takıp tekrar açtm yine çalışmıyordu. İlginç bir durum klavyeyi çıkartıp denedm takılı denedm yine çalışmıyor birtürlü anlam veremedm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy3123

Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum bu konuyu belirtmemiştim. CPU tozlandığı için servise vermiştim servisede çalışmayan tuşları bildirdim. Servisten geldikten sonra laptop u açık denedim çalışmayan tuşlar düzeltilmişti ve kapattm bu kez klavye takıp tekrar açtm yine çalışmıyordu. İlginç bir durum klavyeyi çıkartıp denedm takılı denedm yine çalışmıyor birtürlü anlam veremedm.

Denetim masası - Klavyle - Üst Sekmede Donanım - Orada bağlı olan klavyeleri göreceksin harici takılı olan klavyeyi seçip tamam dermisin. Birde öyle dene
  • Dediğinizi harfiyen uyguladım fakat sonuç yine aynı hüsran yinede çok teşekkür ederim. Anlamlandıramadm birtürlü malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.