herkse slm: arkaaşlar şöle bi sorunum var.5 ay önce ben n 70 almıstım ve hala kullanıorum.2 günden beri kendime arkadaştan müzik atıorum gelen kutusuna gelior ama hafıza kartına veya telefon hafızasına kaydedemiorum.ama sadece MÜZİK DOSYALARINI ama resim vb kaydedebilirum.kaydet diyince yeterli yer yok dior ama bilgisayardan hafıza kartına normal bi şekilde atıorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen......
masajlardan seçenek/ayarlar/diğer/kullanılan hafıza yı hafıza kartı yap sorun muhtelemen hallolur. bu arada kaydet diyince hafıza kartını seçiyorsun değilmi?eğer hafıza kartında problem yoksa aklıma şimdilik bunlar geldi
tmm oldu tesekkür ederim.... ama daha önceden ayarlardan hafıza kartını seçmedn yapıodum..._?_?_?_?
quote:
Orjinalden alıntı: tam_35_tr
tmm oldu tesekkür ederim.... ama daha önceden ayarlardan hafıza kartını seçmedn yapıodum..._?_?_?_?
eyvallah bişey değil.
ya bişey daha cok se3y sordum kb:-)bnm telin bide cd kayboldu nerden bulabilirim usb le bilg. girmek istiorum_?weya cd gereklimi_?yardımcı olursan sevinirim_?
zincirlikuyudaki telefoncuda var ben sormuştum lem fevzi ne işin var burda
quote:
Orjinalden alıntı: tam_35_tr
ya bişey daha cok se3y sordum kb:-)bnm telin bide cd kayboldu nerden bulabilirim usb le bilg. girmek istiorum_?weya cd gereklimi_?yardımcı olursan sevinirim_?
telefonunla ilgili markası ve modeline göre NOKIA nın sitesinden gerekli yazılımları bulup indirebilirsin.