Şimdi Ara

Arkadaşlar Maçı İzleyemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın arkadaşlar kuzenimin düğünü vardı orada döktürdük. Maçı izleyemedim haliyle =

1_) Bütün futbolcuların veya istediklerinizin kısa analizini yaparmısınız ?

2_) Birde maça hangi taktik ve dizilişle başladık ve ilerilerde bu değişti mi değiştiyse neye döndü ?

Saygılar.....

• 4-4-2 ye yakın bir performansla arsenal maçındaki performansın aynısını gösterdik tek eksik arsenaldi
  • özet olarak Selçuk ve Webo nun as oynadığı dünya ya çocuk getirmek istemiyorum diyenleri gördü bu gözler
  • bizim takımda senin gibi dügündeydi eskişehir de.

defans zılgıt,
    orta saha halay,
    forvet uzun hava modundaydı.

mert de salonun kapısında bodyguard tı maşallah.
  • Hawkerx kullanıcısına yanıt
    Mert:1 penaltı ve muhteşem toplar çıkardı çok iyiydi.
    Gökhan: Sakatlıktan yeni çıkmıştı ve karşısındaki rakip Erkan'dı zorlandı. 70'e kadar dayanabildi o dakikada sakatlandı.
    Bruno Alves: Yine kritik müdahaleler yaptı, birçok pozisyonda takımı rahatlattı.
    Egemen: Sakatlıktan iyi döndü, bir hatasını görmedim.
    Caner: Sol önde oynasa daha faydalı olur, elinden geldiğinde oynamaya çalıştı.
    Kuyt: Takım için çok fazla uğraştı, çok hırslıydı. Sonucunda attığı golle galibiyeti getirdi.
    Alper: Yine birşeyler yapmaya çalıştı fakat ne çok iyiydi nede çok kötü.
    Meireles: Beklentinin altında kaldı.
    Selçuk: Klasik Selçuk gibiydi, 1-2 iyi müdahalesi vardı.
    Emenike: Sowdan sonra o da sol açıkta oynatılmaya başlandı. Gole kadar kötü bir oyun oynadı fakat yaptığı orta çok iyiydi.
    Webo: Kötüydü, Emenikeyle uyum sağlayamadılar.

Takım:Oldukça kötü bir oyun oynadık.

Maça

Mert
    Gökhan-Alves-Egemen-Caner
    Selçuk
    Meireles-Alper
    Kuyt-Webo-Emenike

şeklinde çıktık.

Yorumlar kendi görüşümdür.

• penaltıyı yine kadleçmi yaptırdı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

penaltıyı yine kadleçmi yaptırdı ?

ilker meral yaptı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mert = Takımın en iyisiydi. Penaltı yanı sıra birkaç önemli pozisyonda kalesinde geçit vermedi.

Gökhan = Sakatlanıncaya ortalama bir performans gösterdi. Sakatlıktan yeni çıktığı için tam performansını göstermesi zaman alacaktır. Umarım bu akşamki oyundan alınması tedbir amaçlıdır.

Alves = Defansın bel kemiği. Kritik müdahalelerde bulundu. Topu oyuna hep olumlu şekilde sokmaya çalıştı. Bu sene ki en iyi transferimiz.

Caner = Sol bek oynadığı müddetçe hiç bir zaman performansını sahaya yansıtamaz. Kötü bir performans sergiledi.

Selçuk = İstekliydi. Ara ara şok presi çok iyi uyguladı. Ara sıra klasik pas hatalarını yapsa da genel olarak takımın iyilerindendi.

Meireles = Bu adam iyice Baroni gibi papatya falına benzemeye başladı. Artık bu adamında iyi oynaması için dua etmek gerekiyor sanırım. Pres, pas, topu olumlu kullanma adına sahada hiçbir şey yapmadı. Bu senenin hayal kırıklığı.

Alper = Takımda olumlu birşeyler yapmak isteyen futbolcuların en başında geliyor. Bugünde sahada topu hücuma taşımak adına en istekli futbolcumuzdu. Bazı anlarda kritik top kayıpları yapsa da bu adamın zamanla çok daha iyi olacağına inanıyorum. İlk 11'in vazgeçilmezi olmalı kesinlikle.

Kuyt = Bu adamın farklı bir aura'sı var gerçekten. Pasları kötü, son vuruşları etkisiz, yetenek olarak oynadığı bölgeye yakışmıyor ama maçın tamamında basılmadık yer bırakmayan, top kaptırsa da oyuna küsmeyip topun peşinden koşan, defansa sık sık yardım eden ve ne yapıp edip takımına katkı yapan bir oyuncu. Bugünde hayati bir gole imza atarak takımına 3 puan kazandırdı. Takımda 1 veya 2 tane komutan nitelikli üstün tekniğe sahip oyunu yönlendirebilecek oyuncu olsa bu adamın performansının daha iyi olacağını düşünüyorum.

Webo = İlk yarı çabaladı, ikinci yarı adını bile duymadım. Sezona zaten iyi başlamıştı. Bu etkisiz ve silik futbolu aynen devam ediyor. Geçen sene verdiği katkıya rağmen Fenerbahçe'nin forveti olacak bir oyuncu değil.

Emenike = Yaptığı asist dışında elle tutulur bir futbol oynamadı. Hatta en kötü maçını oynadı diyebilirim. Çok top ezdi ama bu futbolunda takımın silik futbolununda etkisi vardı. Zamanla daha iyi olacaktır.

Sow = Oyuna sonradan girdi. Sezon başındaki futbolundan eser yok şu anda. Zihinsel olarak birşeylere canı sıkılıyor olmalı. Kendisini maçlara veremiyor. Tabi bunun sebebi takımdaki silik futbolun oyuncuya yansıması da olabilir.

Bekir = Oyuna sonradan girdi. Baroni ile birlikte yüzünü gördüğümde homurdanmama sebep olan futbolcuların başında geliyor. Pek bir hareketini görmedim.

Takım genel olarak çok kötüydü. 5 maçta kalesine 100'den fazla şut çekilen bir noktadayız şu anda. Sanırım Eskişehirspor'da 15-20 arası şut çekti. Yetenekli gol ayakları olsa bu maçı rahatça kazanırlardı.

Son olarak; bu silik ve ne yaptığını bilmeyen takım oyunu devam ettiği taktirde İngiltere'de bizi tarihi bir hezimet bekliyor bence.

• Sağolun arkadaşlar elinize emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Sağolun arkadaşlar elinize emeğinize sağlık.

Rica ederim
  • Mert iyiydi gerisi vasat.o kadar uzun değerlendirmeye gerek yok maçı mert aldı
  • Maçın değerlendirmesi ;

Evet sayın seyırcıler mert çıkardı
    Mertten müthiş bir reflex
    Mert uzandı ve aldı
    Mert mert mert
    Erkan vurdu ve Yine mert
    Aman allahım yine mert bu çocuk neler yapıyor böyle
    Penaltı necati vurdu ve yine Mert
    Mert volkanı zorlar gibi ne düşünüyosun abi? Bu arada yine mert çıkardı sayın seray severler..
  • Futbol namına hiçbir şey kaçırmamışsın merak etme. Yukarıda detaylı analizler yapılmış, işine yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.