Şimdi Ara

Arkadaşlar maksimum 450 tl' ya ne alabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 450 lt var. Fotoğraf makinesi almak istiyorum. Bu fiyata alabileceğim en iyi fotoğraf makinesi hangisidir? Önerileriniz benim için çok önemli olacak. Lütfen yardım edin. Acil !!!

• Kardeş elimde sıfr Fujifilm F200 EXR var,bir kere bile kullanmadım...Satmak istememin nedeni Panasonic lx3 e de sahip olmam...
    Çok uyugun fiyata zararınada satıyorum 475 ytl........
    Ama alacak yoksa onuda kullanmaya başlıcam,biraz kullanır kıyaslar hangisi iyi ise onu kullanırım...digerinide uzun zaman sonra 2.el olarak satarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manavus

Kardeş elimde sıfr Fujifilm F200 EXR var,bir kere bile kullanmadım...Satmak istememin nedeni Panasonic lx3 e de sahip olmam...
    Çok uyugun fiyata zararınada satıyorum 475 ytl........
    Ama alacak yoksa onuda kullanmaya başlıcam,biraz kullanır kıyaslar hangisi iyi ise onu kullanırım...digerinide uzun zaman sonra 2.el olarak satarım

Manavus
    lx3 kullanıcı gece ve gün fotolarını ben ve bir çok kişi merak ediyor bol miktarda foto ekleyinde görelim.
  • Ok..Netün gece cekimlerini eklicem.Yanlız bu ara nöberlerim var,sanırım pazar günü eklemiş olurum......Birde fotoları lx3 konusuna eklemem dogru olur dimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 14 Temmuz 2009; 23:51:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.