Şimdi Ara

Stüdyo açsaydınız ismini ne koyardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
17.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir fotoğraf stüdyosu açıyor olsaydınız, ismi ne olurdu?

İsmim Kadir KOCAARSLAN, bazılarınız ismini kullan demiş. Peki, isim uygun mu sizce? Şöyle kullanılabilinir mi aynı zamanda: Kocaarslan Kadir Photography ya da KOCAARSLAN Photography.

Şimdiye kadar bulunan isimler

ARTMOSFER ----->>>> Öneren @jiddi, mantığı: Sanat-Alanı gibi. Atmosfer'den türetmiş kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necessa®i -- 8 Ocak 2012; 18:34:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Stüdyonuz İçin Havalı ve Yaratıcı İsim Önerileri

Stüdyonuzun adı, markanızın kimliğini yansıtır ve potansiyel müşterilerin ilgisini çeker. İşte stüdyonuz için göz önünde bulundurabileceğiniz bazı havalı ve yaratıcı isim önerileri:

• Görsel Lens: Yaratıcılığınızı bir lens üzerinden ifade ettiğinizi vurgular.
    • Pikselhane: Dijital ortamda çalıştığınızı ve stüdyonuzun bir yaratıcılık merkezi olduğunu gösterir.
    • Zengin Renkler: Renklerle olan bağlantınızı ve canlı çalışmalarınızı yansıtır.
    • Işığın Efendileri: Fotoğrafçılığa olan tutkunuzu ve ışıkla oynama yeteneğinizi vurgular.
    • Anı Yakalama: Stüdyonuzun anları ölümsüzleştirmede uzmanlaştığını ifade eder.
    • Görüntü Yapımcısı: Yaratıcılığınızı ve görsel sanatlar alanındaki yeteneğinizi vurgular.
    • Yaratıcı Deneyim: Stüdyonuzun bir yaratıcılık ve ilham kaynağı olduğunu gösterir.
    • Objektif Perspektif: Farklı bakış açılarınızı ve dünyayı benzersiz bir şekilde yakalama yeteneğinizi yansıtır.

Bu isimleri kendi markanıza ve stüdyonuzun misyonuna uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. İsim seçerken, akılda kalıcı, anlamlı ve hedef kitlenizle yankı uyandıran bir isim seçmeye odaklanın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pentax k-r
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Pentax k-r

• quote:

Orijinalden alıntı: CanTnçr

quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Pentax k-r

Alıntıları Göster
    Tek Göz
    Logosu da "korsan" olacak tek göz ile vizörden baktığından ötekine ihtiyacı yok :p hesabı !
    -
    Cam Göz
    Bir köpek balığı türü, logosu da köpekbalığı olacak !..
    -

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Tek Göz
    Logosu da "korsan" olacak tek göz ile vizörden baktığından ötekine ihtiyacı yok :p hesabı !
    -
    Cam Göz
    -

Cam Göz'ü çok beğendim.Bana uygun
  • quote:

quote:

Tek Göz
    -
    Cam Göz
    -

Alıntıları Göster
    Dalgaya almışsınız. Ben ciddi olarak isim istemiştim. Üniv. 3'de bir stüdyo kuracağım da nasipse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

Dalgaya almışsınız. Ben ciddi olarak isim istemiştim. Üniv. 3'de bir stüdyo kuracağım da nasipse.

Alıntıları Göster
    Plato Fotoğrafçılık olabilir.
  • quote:

quote:

Tek Göz
    -
    Cam Göz
    -

Alıntıları Göster
    e direk sizden arak zaten :) gözümün önünde duruyordu ben de adını koydum :)
    -
    Valla cam göz bence gayet iyi de tek göz tamam o zor, dalgaya almadım yemin ederim... benim tarzım biraz böyledir, içerikte espri de olsun isterim ki zaten yıllardır buna istinaden "ciddibiri" dir rumuzum(nickname'im).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 8 Ocak 2012; 1:00:49 >

• quote:

e direk sizden arak zaten :) gözümün önünde duruyordu ben de adını koydum :)
    -
    Valla cam göz bence gayet iyi de tek göz tamam o zor, dalgaya almadım yemin ederim... benim tarzım biraz böyledir, içerikte espri de olsun isterim ki zaten yıllardır buna istinaden "ciddibiri" dir rumuzum(nickname'im).

Alıntıları Göster
    o zaman üstüme vazifedir ki cidden bir fikir vereyim.

"Kahverengi"

ciddi bir renk olmasından ötürü kahverengiyi severim. bir stüdyo açacak olsam da bunu derdim herhalde ismine.

ya da "Perde"

• quote:

Hocam kusura bakma.

Ben olsam ' Doğal ' koyardım
  • quote:

quote:

Hocam kusura bakma.

Ben olsam ' Doğal ' koyardım

Alıntıları Göster
    Ben isimden çok bu konudaki kendi görüşümü paylaşmak istiyorum izninizle;

Ben ayrı bir isim koymaz kendi adımı markalaştırmaya çalışırdım, kaldı ki orta ve uzun vadede yapmaya çalıştığım şey zaten bu. Studyo açma işi ise en son olarak düşüneceğim şey olurdu, Studyo olarak kullanacak bir yere sahip olmak yeterli bence ilk olarak, bu ister evinizin bir köşesi ister başka bir yer olsun.
    Tabi bu dediklerim benim kendi hedeflerim ve çekim tarzım doğrultusundaki düşüncem, Kişiden kişiye bu yol değişir. Ama bence uzun vadeli planınızı yaparak yolunuzu ona göre belirleyin. Çünkü bu endüstri çok değişti ve hızla değişmeye devam ediyor.

Bana kalırsa dükkan tarzında açılmış stüdyolar azalarak yok olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Ben ayrı bir isim koymaz kendi adımı markalaştırmaya çalışırdım, kaldı ki orta ve uzun vadede yapmaya çalıştığım şey zaten bu. Studyo açma işi ise en son olarak düşüneceğim şey olurdu, Studyo olarak kullanacak bir yere sahip olmak yeterli bence ilk olarak, bu ister evinizin bir köşesi ister başka bir yer olsun.
    Tabi bu dediklerim benim kendi hedeflerim ve çekim tarzım doğrultusundaki düşüncem, Kişiden kişiye bu yol değişir. Ama bence uzun vadeli planınızı yaparak yolunuzu ona göre belirleyin. Çünkü bu endüstri çok değişti ve hızla değişmeye devam ediyor.

Marksist görüşün fotoğraf stüdyosuna bakışı Şaka bir yana dediklerinize katılıyorum. Dükkandan çok fotoğrafçının ismi markalaşmaya başladı. Kendi isminizi markalaştırmak daha mantıklı bir iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostyrage

quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Marksist görüşün fotoğraf stüdyosuna bakışı Şaka bir yana dediklerinize katılıyorum. Dükkandan çok fotoğrafçının ismi markalaşmaya başladı. Kendi isminizi markalaştırmak daha mantıklı bir iş.

Alıntıları Göster
    Peki,
    Cidden önerim şudur " ARTMOSFER "

• Kare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Kare.
    @jiddi

Atmosfer mi demek istediniz ? artmosfer diye bir şey işitmedim de bugüne kadar.

@sokak_papagani

Sanırım haklısınız. İmzamdaki kişiler de kendi isimlerini kullanarak markalaştırmışlar. Peki, biz bunu Türkiye'de nasıl başarabiliriz ? Sizin uzun vadade başarabilme çitanız-hedefiniz nedir ? Neler planlıyorsunuz isminizin duyulması ve markalaşması için ?

@Sh@rKs-PoWeR

DOĞAL FOTOĞRAFÇILIK
    Açıkçası pek hoşuma gitmedi

@Crosshair

KAHVERENGİ FOTOĞRAFÇILIK
    Açıkçası, Doğal Fotoğrafçılık isminden daha iyi gözüküyor fakat yine yetersiz.

@tahsinakkulah

PLATO FOTOĞRAFÇILIK
    Hakikaten, içlerinde en güzeli bu göründü bana. Kulağa da hoş geliyor.

• quote:

@jiddi

Atmosfer mi demek istediniz ? artmosfer diye bir şey işitmedim de bugüne kadar.

@sokak_papagani

Sanırım haklısınız. İmzamdaki kişiler de kendi isimlerini kullanarak markalaştırmışlar. Peki, biz bunu Türkiye'de nasıl başarabiliriz ? Sizin uzun vadade başarabilme çitanız-hedefiniz nedir ? Neler planlıyorsunuz isminizin duyulması ve markalaşması için ?

@Sh@rKs-PoWeR

DOĞAL FOTOĞRAFÇILIK
    Açıkçası pek hoşuma gitmedi

@Crosshair

KAHVERENGİ FOTOĞRAFÇILIK
    Açıkçası, Doğal Fotoğrafçılık isminden daha iyi gözüküyor fakat yine yetersiz.

@tahsinakkulah

PLATO FOTOĞRAFÇILIK
    Hakikaten, içlerinde en güzeli bu göründü bana. Kulağa da hoş geliyor.

Alıntıları Göster
    'Tam Kare' nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_39

'Tam Kare' nasıl?

Alıntıları Göster
    yok, yanına "Fotoğrafçılık" ekleyince güzel durmaz ben eklemezdim yani. o zaman sıradanlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

yok, yanına "Fotoğrafçılık" ekleyince güzel durmaz ben eklemezdim yani. o zaman sıradanlaşıyor.

Alıntıları Göster
    @mert_39

Cıks

@Crosshair

hmmm..
    Tabelasını ve dükkanını hayal ettim de iyimserim, olur gibi

• quote:

@mert_39

Cıks

@Crosshair

hmmm..
    Tabelasını ve dükkanını hayal ettim de iyimserim, olur gibi

Alıntıları Göster
    @ Necessa®i, zaman gecmeden platonun isim hakkını alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

@ Necessa®i, zaman gecmeden platonun isim hakkını alayım.

Hemen 9. notere gidiyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.