Şimdi Ara

Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aracım 2005 model c serisi Mercedes. Kurmak istediğim sistem ön kapılara focal ıs 165. Sub olarak focal sb-p 25. Audison sr-4 ampli.
    Siz ne dersiniz? Ne önerirsiniz?
    Şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sgurler

Merhaba arkadaşlar. Aracım 2005 model c serisi Mercedes. Kurmak istediğim sistem ön kapılara focal ıs 165. Sub olarak focal sb-p 25. Audison sr-4 ampli.

ankarada isen buraya bir uğra

https://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276?fref=ts

ben sana burada gerekli tavsiyeleri yaparım fakat gittiğin yer keser aracın orasını burasını yazık eder bilenin yapması her zaman daha iyidir

• bygamer B kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkür ederim Ankara'da olsam kesin uğrardım fakat Istanbuldayım. Yaptıracağım yer işçilik olarak fena değil. Sistem konusunda düşüncelerini öğrenebilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgurler

Merhaba arkadaşlar. Aracım 2005 model c serisi Mercedes. Kurmak istediğim sistem ön kapılara focal ıs 165. Sub olarak focal sb-p 25. Audison sr-4 ampli.

markalardan da anladığım kadarıyla bütçe sıkıntısı pek yok sanırım

en iyisi aktif sistem yaptırmanız olacaktır.

16 cm kapı içleri için focal değil hertz esk 165 tavsiye ederim

bass re audio rex 12" yeterli olucaktır. daha pro bişey isterseniz kicker cvx 12" olur fakat iyi bir mono bass amfisi almanız gerekicek

re audio rex 12" ve 1 takım hertz için bu amfi yeterli olur Audison sr-4

kicker cvx 12" için ayrı bir amfi almanız gerekir tavsiyem jbl gto 1201.1 ( sıfırı yok 2. el temiz bulursunuz )

2 takım hertz çalıştırıcaksanız da jbl gto 1004 amfi yeterli olur

daha önce aktif sistem kurmadım extra 1-2 bişeyi daha var onları zaten kurucak olan yer ile görüşünce diğer parçalarıda kendinden takar Audison dan vazgeçmeyin aktif sistem olucaksa.

eğer aktif sistem olmıyacak normal bir ses sistemi istiyorsanız jbl amfiler cvx 12" bass ve hertz mid takımını taktırın tabi birde 100 amper akü ve for-x 1.5 yada 2 farad kapasitör

kapasitör bass amfsine giriş yapılıcak onuda belirtin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 6 Mart 2014; 7:55:07 >

• sgurler S kullanıcısına yanıt
    Is 165 yerıne ps 165 daha iyi sonuc verır dostum diger bileşenler guzel keyfli dinlemeler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.