Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MOUSE SKATEZİ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar mouse skatezine ihtiyacım var.Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler

• arkadasım onlar hic bi magazada falan satılıyomu yaw ilk defa mouse skatezi arayan bi arkadas görüyorum sana iyi aramalar ...
  • ya bende arıyorum ama sadece yabancı sitelerde var gibi.ne yani şimdi benim mouse altındakiler eriyince yeni mouse almammı gerekecek?
    burda daha önce kullanan yokmu?hadi arkadaşlar bi yardım edin lütfen...
  • http://www.progamex.com/asp/listgroup.asp?group=900.3
    mouse padsurfelar var sanırım skatez den kastınız bunlardı ,tabi fiyatına bakınca elinizdeki mousu değiştirmekmi karlı yoksa bu bantlardan almakmı orasına siz karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 10 Temmuz 2006; 3:39:33 >
  • kanaatimce fuzuli bir parça ama arayan arkadaşın illaki bundan ağzı yanmış olacak ki bu kadar ısrarlı ama fiyatına bakınca insan ürküyor
  • Fuzuli gibi gözüken birşey ama mousenin ömrünü uzatan birşey :) Mousenin altındakiler bir sonra eriyo ve mouseden eski performansı alamıyosn...Bunu erimeyi önlemeye yarayan bişey bu da Fuzulimi sence?Ayrıca Logitech MX518 Gaming Grade kullanıorm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: figy

ya bende arıyorum ama sadece yabancı sitelerde var gibi.ne yani şimdi benim mouse altındakiler eriyince yeni mouse almammı gerekecek?
    burda daha önce kullanan yokmu?hadi arkadaşlar bi yardım edin lütfen...

Hocam bende Mousepad aldığımda içinde vermişlerdi.Bende skatez kullanıyodum fakat benimkiler aşındı ve delindi Mecburen o skatezleri çıkarmak zorunda kaldım.Şimdi satan birini arıyorum işte :)
  • yukarıda verilen l,inkte ps2 için bir silah var o aletle wii deki gibi fps oynanırmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

yukarıda verilen l,inkte ps2 için bir silah var o aletle wii deki gibi fps oynanırmı acaba?

Evet benimde dikkatimi çekti önceden atari salonlarında vardı öyle aletler onlar gibi olsa gerek herhalde
  • mouse n ucuzsa at bi tane daha al
  • Logitech MX518 Gaming Grade kullanıorm...
  • gereksiz ama almak istiyorsan
    mx518 al cok pahalı ama
  • Sence bi mouse skatezine 15-20 YTL wermekmi mantıklı yoksa yeni bir mouse için 65$ vermekmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.