ya buwww.istanbulmp3.com da iyi diolardı ama abidik gubudik yabancı mp3 sitelerine link verio kıl oldum şebnem freah ın yenı albumunu cekemedım halen , yada ben beceremıom:)
www.mp3dunyasi.net tüm mp3'ler 128 k/bps kalitesinde(en azından benim indirdiklerimin tümü öyleydi) tavsiye edrim.tek problemi download hızlandırıcı ve yönetici programlarını desteklemiyor. Saygılar...
www.mp3yukle.com
www.muzikalite.net www.e-sipa.de Bulunmyan MP3 ler buralarda genelde var.
ewt arkadaslar. tesekkurler . herkezin bundan faydalanabilmesi icin . yazmaya devam edelim . isterseniz begendiginiz sarkıların linklerinide verebilirsiniz .
ya buwww.istanbulmp3.com da iyi diolardı ama abidik gubudik yabancı mp3 sitelerine link verio kıl oldum şebnem freah ın yenı albumunu cekemedım halen , yada ben beceremıom:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
dostum orda turkish albums yazan bir yer var iki satır ustteki başharfi A-L alttakide K-Z arasında olanlar için. sen K-Z ye bas sonra açılan orta kısımdaki frame den şebneme tıkla
installing yazısı çıkıyo ekranın ta göbeyında bu ne ya . . .
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by baront49</i> <br />www.mp3dunyasi.net tüm mp3'ler 128 k/bps kalitesinde(en azından benim indirdiklerimin tümü öyleydi) tavsiye edrim.tek problemi download hızlandırıcı ve yönetici programlarını desteklemiyor. Saygılar... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ya bunları flash get e eklemnin bi yolu yokmu? ayrıca diğer 128kbps olan siteler hangileri? bilenler yazarsa ii olur. teker teker uğraşmayalım.
Arkadaşlar bunlardan hangisi mp3 pro formantında değilde 128 veya daha yüksek mp3 formatında müzik veriyolar acep?
ewt hakLısın phenix solein baqam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme