Şimdi Ara

arkadaşlar msn den bi mesaj geldi doğruluk olasılığı varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SON DAKİKA İŞTE BUDUR.TÜRK KOMANDOLARI PKK KAMPINI BASTI.REHİN ALINAN 8 ASKERİMİZ SAĞ SAĞLİM KURTARILDI.BU HABERİ ÇEVRİM İÇİ HERKESE GÖNDER.BU ÖZEL GÜNDE TÜRK MİLLETİNE 8 ASKERİMİZ ARMAĞAN

hakkında bilgisi olan varmı haberde veya nette bişey geçmedi umarım doğrudur

• haber doğru kurtarılmış cuma günü fakat haberi bugün geldi. ama kurtarıldı mı teslim mi edildi bilmiyorum
  • Bende haber7 den okudum haber doğru ama tarihleri farklı sanırım
  • abi doğru olsunda zamanı falan ne önemi var çok sevindim ya
  • böyle çevrimiçi herkese yolla, yollamazsan bilmem kaç gün içinde ne olacak türü mail, mesajlara sinir oluyorum
  • evet haklısın bazıları çok sinir bozucu oluyo hehe
  • babam da egetv'de duymuş.iki saattir haberlere bakıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

böyle çevrimiçi herkese yolla, yollamazsan bilmem kaç gün içinde ne olacak türü mail, mesajlara sinir oluyorum

ya sen ne dıosun bana gecen gün bu msjı yolla yolamazsan işlerın iyi gıtmesın dıe yazı geldı
  • poahahahahahahahaha
  • haber ilk olarak gazeteport.com.tr adlı siteden fatih altaylı tarafından verildi. ve kendisi kanal1 de yapılan röportajda, aldığım KESİN OLMAYAN bilgilere göre ifadesini kullanmıştır. haberin doğruluğu hala kanıtlanmış değil. umarım ve dilerim ki kurtulmuşlardır askerlerimiz. ama haber kolpa çıkabilir, yinede biraz bekleyip olay netlik kazandıktan sonra bu konu hakkında konuşulsa daha doğru olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.