ARKADAŞLAR MSN 7.5 VERSİYONUNU PC ME İNDİRDİM ANCAK KARŞIMA (HİZMETLE BAĞLANTI KURULAMADI BUNU NEDENİ PROXY VEYA GÜVENLİK DUVARI AYARLARI OLABİLİR LÜTFEN PROXY VE GÜVENLİK DUVARI AYARLARINIZI GÖZDEN GEÇİRİN PROXY AYARLARINA MSN MESSENGER SEÇENEKLERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...) GİBİ BİR YAZI VAR BUNA BİR ÇÖZÜM BULABİLİRMİSİNİZ?
ARKADAŞLAR MSN 7.5 VERSİYONUNU PC ME İNDİRDİM ANCAK KARŞIMA (HİZMETLE BAĞLANTI KURULAMADI BUNU NEDENİ PROXY VEYA GÜVENLİK DUVARI AYARLARI OLABİLİR LÜTFEN PROXY VE GÜVENLİK DUVARI AYARLARINIZI GÖZDEN GEÇİRİN PROXY AYARLARINA MSN MESSENGER SEÇENEKLERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...) GİBİ BİR YAZI VAR BUNA BİR ÇÖZÜM BULABİLİRMİSİNİZ?
arkadaşım kurulum falan tamam ama oturum aç bölümüne şifremi girdikten sonra hata veriyor
ok
Msn Mesengerı kapat Öncelikle monitörün sağ alt köşesine bak orda saat var dimi ... iki kere tıkla vede Gün/Ay ve hatta saat ayarlarının doğru olduğuna emin ol . Eminsen ikinci adım...Şöyleki başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll girip enterlıyoruz işlem tamam..
bunu aynen uygula bekliyorum hadi
arkadaşım olmuyor herşey tamam gözüküyor ama yinede olmuyor kafayı yemek üzereyim...
bendede aynı hata vardı gereken işlemleri yaptım çalışıyor...
tarihi doğru ayaralamamıştım önce, sonra ayarlayınca çalıştı, tarihi doğru ayarladığına emin ol bence...
arkadaşım eminim herşey doğru bana ayrıntılı bir şekilde anlatırsan sevinirim herşeyin doğru olduğuna eminim bunun başka bir yolu yoq olmuyor yaaaaaaaaaaa
gmt ayarlarından hangisin seçmem gerekiyor?
(GMT+02:00) Atina,Beyrut,İstanbul,Minsk
arkadasim tarih önemli çalismak zorunda
arkadaşım bugün ayın kaçı 15 eylül değilmi saatte tamam gmt ayarlarıda tamam ama olmuyor....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme