başlıkda herşey açık bi kaç yerden indirdim cazır cuzur bişey anlaşılmıyo elinde olan varsa upload edebilirmi?
tesekkürlerde bunu download etmek istiyorum elinde olan varsa bi upload etsin lütfen veya link verin quote:Orjinalden alıntı: carisma_eko http://www.youtube.com/watch?v=WZ3Rq2rc1z8
yapamadım ben ya allah kahretsin her gün youtube den 20 defa dinleye dinleye kotayıda doldurduk quote:Orjinalden alıntı: _GodisaDJ_ youtube dan video indirmek için bi sürü program veya site var ortalıkta biraz araştır
quote:Orjinalden alıntı: populer_diamond yapamadım ben ya allah kahretsin her gün youtube den 20 defa dinleye dinleye kotayıda doldurduk NEDEN Kİ BEN HER ALLAHIN GÜNÜ DREAM THEATER IN VIDEOLARINI DINLERIM SÜREKLİ ÇALAR BENDE NEDEN OLMADI ACABA
bilemiyorum cok götürüyo youtube youtube dende indirmeyi bilmiyorum acaba biri indirip upload edermi?? ama kim yapacakki quote:Orjinalden alıntı: peka quote:Orjinalden alıntı: populer_diamond yapamadım ben ya allah kahretsin her gün youtube den 20 defa dinleye dinleye kotayıda doldurduk NEDEN Kİ BEN HER ALLAHIN GÜNÜ DREAM THEATER IN VIDEOLARINI DINLERIM SÜREKLİ ÇALAR BENDE NEDEN OLMADI ACABA