Bildirim
arkadaslar.. nişanımız var.. yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Valla keşke yardımcı olabilseydim.Ama yinede hayırlı olsunÖmür boyu mutluluklar dilerim -
dostum bu işi int den halletmen cok zor o yuzden muzik marketlere git derim tabi muzik market dediysem sokaktakilere -
org çalıyorum ve Mp3 destekli yani cd player ile beraber tesisatım var kına gecesi, Nişan yapılır -
quote:
Orjinalden alıntı: FANATİK_25
org çalıyorum ve Mp3 destekli yani cd player ile beraber tesisatım var kına gecesi, Nişan yapılır
Arabam Var şöförlüğüm Var Yük Ve Eşya Taşınır
-
quote:
Orjinalden alıntı: MuratFb
quote:
Orjinalden alıntı: FANATİK_25
org çalıyorum ve Mp3 destekli yani cd player ile beraber tesisatım var kına gecesi, Nişan yapılır
Arabam Var şöförlüğüm Var Yük Ve Eşya Taşınır
güzeldiii
-
Vur Ankaralı Namık Sabaha Kdr Oynayın
Bizim Müzik Marketimiz Var.
Oyun Havası Dendimi Akla
Direk Ankaralı Elemanlar Gelir
Başta Namık;Oguz Yılmaz;Hasan Yılmaz Vs.. -
quote:
Orjinalden alıntı: 0mega
Vur Ankaralı Namık Sabaha Kdr Oynayın
Bizim Müzik Marketimiz Var.
Oyun Havası Dendimi Akla
Direk Ankaralı Elemanlar Gelir
Başta Namık;Oguz Yılmaz;Hasan Yılmaz Vs..
Budur ya
Araya bir de Gasolina, Stir Me Up vs. serpiştirirse tamamdır..(Gençleri sevindirelim hesabı..) -
ooo turk kızı hadısesız dugun olmuyor ha bıde dale don dale ama bergamalı mesutun ustune varmı ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X