Şimdi Ara

Arkadaşlar Nokia 3220 yi nasıl bozabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar biraz garip bir soru ama, cep telefonum bozulmak üzere ama ben bozulmasını beklerken bozulmuyor:D Ancak telefonum bozulduğu zaman nokia 3250 alabilirim de:( Bi fikir verebilirseniz:) Aranızda vardır telefonunu kaç kez bozan:) Sizlerden yardım bekliyorum (biraz garip bi yardım bende biliyorum)

• Yaw basit suya at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otakanla

Yaw basit suya at.
    bundan kolay ne var??? tuvalete düşür kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: longrifle

bundan kolay ne var??? tuvalete düşür kesin çözüm

Alıntıları Göster
    Arkadaşım telefonun bozma.Madem telefon alcaksın onuda 3-5 kuruşa sayarlar.Aileni ikna etmeye bak.Zarar verme sonuçta onada bir sürü para saydın alırken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRKaN_02

Arkadaşım telefonun bozma.Madem telefon alcaksın onuda 3-5 kuruşa sayarlar.Aileni ikna etmeye bak.Zarar verme sonuçta onada bir sürü para saydın alırken...

Alıntıları Göster
    milli servete zarar ya :(

aileni ikna et günahtır walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmmr

milli servete zarar ya :(

aileni ikna et günahtır walla

Alıntıları Göster
    Sen bana ver gerisine karışma Yazık değil mi cihaza ya. Sat veya üstüne para koy al 3250. Aileni ikna etmeye çalış, arkadaşın da dediği gibi. Şimdi satmazsak değeri çok düşecek ileride falan de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Sen bana ver gerisine karışma Yazık değil mi cihaza ya. Sat veya üstüne para koy al 3250. Aileni ikna etmeye çalış, arkadaşın da dediği gibi. Şimdi satmazsak değeri çok düşecek ileride falan de.

Alıntıları Göster
    3220 yi ailen almış belli oluyor. kendi kazandığın parayla almış olsan bunu düşünmezsin. o telefonu alamayan çok insan var . bozucağına ver bi garibana bari yüzü gülsün. ama illa değiştirmek istiyorsan sat telefonu ailene de düşürdüm de alsınlar yenisini

• quote:

Orijinalden alıntı: össer

3220 yi ailen almış belli oluyor. kendi kazandığın parayla almış olsan bunu düşünmezsin. o telefonu alamayan çok insan var . bozucağına ver bi garibana bari yüzü gülsün. ama illa değiştirmek istiyorsan sat telefonu ailene de düşürdüm de alsınlar yenisini

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: krizantem21

farklı bi açı arkadaşlarının söylediklerinin hepsine katılıp topiği faydasız bulduğumu da söyliim ltfn biraz işe yarar şeyler yazıp paylaşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: __RasHeeD__

quote:

Orjinalden alıntı: krizantem21

farklı bi açı arkadaşlarının söylediklerinin hepsine katılıp topiği faydasız bulduğumu da söyliim ltfn biraz işe yarar şeyler yazıp paylaşalım

Alıntıları Göster
    Biz bunların yaşındayken bize üç beş kuruşa yeni bi saat alındığı zaman sevincimizden saatimizden gözümüzü ayıramazdık!! Aaa kronometresi varmış!! Bak bak bu tuşlara birlikte basınca müzik çalıyo!! Böyle yapınca burda pm yazıyo ne demek acaba filan diye....
    Ama bunlara ne kadar anlatsan boş! Hazıra alışmışlar işin kolayını bulmuşlar ben yaşlı bir insan değilim ama yinede şu anki gençliği yada küçük yaştaki kesimin gidişatı bana hiç umut vermiyor...
    Burası yeri filan değil ama malesef görünen o!!

• quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Biz bunların yaşındayken bize üç beş kuruşa yeni bi saat alındığı zaman sevincimizden saatimizden gözümüzü ayıramazdık!! Aaa kronometresi varmış!! Bak bak bu tuşlara birlikte basınca müzik çalıyo!! Böyle yapınca burda pm yazıyo ne demek acaba filan diye....
    Ama bunlara ne kadar anlatsan boş! Hazıra alışmışlar işin kolayını bulmuşlar ben yaşlı bir insan değilim ama yinede şu anki gençliği yada küçük yaştaki kesimin gidişatı bana hiç umut vermiyor...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

zamanın gençlii işte

• quote:

Orijinalden alıntı: romantikçck

quote:

zamanın gençlii işte

Alıntıları Göster
    +1
    quote:

Orjinalden alıntı: romantikçck

quote:

zamanın gençlii işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

+1
    quote:

Orjinalden alıntı: romantikçck

quote:

zamanın gençlii işte

Alıntıları Göster
    paraya yazık para kolay kazanılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

paraya yazık para kolay kazanılmıyor

Alıntıları Göster
    bozdu galiba baksanıza sesi çıkmıyo adamın.

• quote:

Orijinalden alıntı: össer

bozdu galiba baksanıza sesi çıkmıyo adamın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşların dediği gibi sen o telefonu bozmaya çalışma. Ama istiyorsan bozulmuş süsü ver mesela fexplorer yükle birkaçtane sistem dosyası sil program hatası versin sende bunu bahane edersin. Bence güzel çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: sanliturka

Arkadaşların dediği gibi sen o telefonu bozmaya çalışma. Ama istiyorsan bozulmuş süsü ver mesela fexplorer yükle birkaçtane sistem dosyası sil program hatası versin sende bunu bahane edersin. Bence güzel çözüm

Alıntıları Göster
    al eline çekici kafasına kafasına vur..ha o damı i$ yaramadı çözüm bol falakaya yatır...baktın keçi gibi nadı var tuvalete dü$ür...abicim bunlarda i$ine yarmıyosa öp o telefonu ba$ına koy....

• quote:

Orijinalden alıntı: sanliturka

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sanliturka

3220 symbian değil dolayısıyla fexplorer yüklenemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaHZeN

al eline çekici kafasına kafasına vur..ha o damı i$ yaramadı çözüm bol falakaya yatır...baktın keçi gibi nadı var tuvalete dü$ür...abicim bunlarda i$ine yarmıyosa öp o telefonu ba$ına koy....

Alıntıları Göster
    Arkadaşım sen o telefonu bana ver, sonra git babanın yanına telefonu tinercilere kaptırdığını söyle

• />

quote:

Orjinalden alıntı: dj_mt

Evet arkadaşlar biraz garip bir soru ama, cep telefonum bozulmak üzere ama ben bozulmasını beklerken bozulmuyor:D Ancak telefonum bozulduğu zaman nokia 3250 alabilirim de:( Bi fikir verebilirseniz:) Aranızda vardır telefonunu kaç kez bozan:) Sizlerden yardım bekliyorum (biraz garip bi yardım bende biliyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

/>

quote:

Orjinalden alıntı: dj_mt

Evet arkadaşlar biraz garip bir soru ama, cep telefonum bozulmak üzere ama ben bozulmasını beklerken bozulmuyor:D Ancak telefonum bozulduğu zaman nokia 3250 alabilirim de:( Bi fikir verebilirseniz:) Aranızda vardır telefonunu kaç kez bozan:) Sizlerden yardım bekliyorum (biraz garip bi yardım bende biliyorum)

alla alla neden bozuyosun boswer kullan guzelım tel ya sonra bı guzel degısme zamanı geldıgını sole babana anlayısla karsılar herhaldeama yınede bozacagım dersen ekrana bısey sok cebımde catlamıs de bı defa yapmıstımda

• quote:

Orijinalden alıntı: reis.ertugrul

alla alla neden bozuyosun boswer kullan guzelım tel ya sonra bı guzel degısme zamanı geldıgını sole babana anlayısla karsılar herhaldeama yınede bozacagım dersen ekrana bısey sok cebımde catlamıs de bı defa yapmıstımda

Alıntıları Göster
    bir telefon tamircisine git abi bana bozuk 3220 lazım de
    sende ki de yanına kar kalsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.