Şimdi Ara

Arkadaşlar Nokia 3220 yi nasıl bozabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar siz anlamamışsınız, telefon zaten bozuk, yani bi arama bile yapılmıyor ama ailem inat!anladınız mı!! telefonu bi şekilde anlatabilirsem onlara inanırlar. arama yapmıyor diyorum, iyi oyun oyna falan diolar bu yüzden sordum. tabi durup dururken neden bozmak isteyeyim ki!! o telefonu alana kadar ne para biriktirdimdi...

• böyle bir soru ile ilk kez karşı karşı ya kaldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRSrL -- 2 Temmuz 2006; 21:15:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Biz bunların yaşındayken bize üç beş kuruşa yeni bi saat alındığı zaman sevincimizden saatimizden gözümüzü ayıramazdık!! Aaa kronometresi varmış!! Bak bak bu tuşlara birlikte basınca müzik çalıyo!! Böyle yapınca burda pm yazıyo ne demek acaba filan diye....
    Ama bunlara ne kadar anlatsan boş! Hazıra alışmışlar işin kolayını bulmuşlar ben yaşlı bir insan değilim ama yinede şu anki gençliği yada küçük yaştaki kesimin gidişatı bana hiç umut vermiyor...
    Burası yeri filan değil ama malesef görünen o!!

:(
    +1905

ama arkadas da haklı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmmr -- 2 Temmuz 2006; 21:21:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_mt

Arkadaşlar siz anlamamışsınız, telefon zaten bozuk, yani bi arama bile yapılmıyor ama ailem inat!anladınız mı!! telefonu bi şekilde anlatabilirsem onlara inanırlar. arama yapmıyor diyorum, iyi oyun oyna falan diolar bu yüzden sordum. tabi durup dururken neden bozmak isteyeyim ki!! o telefonu alana kadar ne para biriktirdimdi...

yine biriktir

• quote:

Orjinalden alıntı: EmRaH_SaRaL

böyle bir soru ile ilk kez karşı karşı ya kaldım..

+1
  • walla abi elinden düşür =) bazılarına bişi olmuo ama nokia biras nazik tlf olduğu için etkilenebilr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.