Şimdi Ara

Arkadaşlar nolur acil yardım dell 7559

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-gaming-7559-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-16gb-1tb-8gb-sshd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-b6700w161c-p-BD512928?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=63&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa

kodu b6700w161c miş yeni farkettim

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11050 bu ürünü alacaktım daha ucuz diye hepsi buradada aldım farkettimki burdaki ürünün koduda B70F161C diye geçiyo benim aldıgımdan kod olarak farklıymıs aralarında ne fark var bariz olarak işey yok baktım anlayamadım ama sizler daha iyi bilirisniz yardımcı olun nolur düşük model filan mı sipariş ettim yanlışlıkla

• novadaki freedos ve dell sirt cantasi hediye var,hepsiburada daki win10.
    hepsiburadadan almakla iyi etmissin extradan win10 var ve daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestbear -- 10 Eylül 2016; 19:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forestbear

novadaki freedos ve dell sirt cantasi hediye var,hepsiburada daki win10.
    hepsiburadadan almakla iyi etmissin extradan win10 var ve daha ucuz

benim aklıma takılan su ama hepsiburadadan alma sebebim zaten dell in resmi facebook sayfası direk oraya yönlendiriyo bide satıcı hepsiburada herhangi bi dükkan değil diye akım içime sindi ama sıkıntı kodları farklı bide 6700 filan diyo düşük modeli filan mı acaba o canımı sıktı biraz daha aydınlatabilrmisin kardeşim
  • her ikisininde islemciler 6700hq ve ekran kartlari,ramleri,hdd ler ayni.

kodlarinin farkli olmasi birinin freedos digerinin win10 olmasindandir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forestbear

her ikisininde islemciler 6700hq ve ekran kartlari,ramleri,hdd ler ayni.

kodlarinin farkli olmasi birinin freedos digerinin win10 olmasindandir

anladım kardeşim çok çok teşekkür ederim tam sevinçliyken böyle kodu sayı olarak düşük görünce korktum içime sinmemişti eski sürüm aldım sanmıştım sen içimi rahatlatın bide bu kodlu ürün bi hepsiburada da var dell kendisi yönlendiriyo demekki win 10 oldugu içinmiş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.