Şimdi Ara

Arkadaşlar nolur yardım edin koltuk altımda bişey çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
22.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: southbeachFL

koltuk altı kanseri olmuşsun kardeş. bir an önce hastaneye git doktorlar uyuşturmadan kolunu koparacaklar sende intihar edeceksin

' koltuk altı kanseri ' teşhisi ile tarihe geçtin dostum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora gittim iltihap toplamış dedi antibiyotik ve asit içerikli bi krem verdi 1 hafta içerisinde geçmesi lazımmış geçmezse ufak bi operasyonda içindeki iltihabı alacaklarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketur2662

Doktora gittim iltihap toplamış dedi antibiyotik ve asit içerikli bi krem verdi 1 hafta içerisinde geçmesi lazımmış geçmezse ufak bi operasyonda içindeki iltihabı alacaklarmış

bir hafta içinde geçmeyecek joe ve öbür haftalarda da ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketur2662

Doktora gittim iltihap toplamış dedi antibiyotik ve asit içerikli bi krem verdi 1 hafta içerisinde geçmesi lazımmış geçmezse ufak bi operasyonda içindeki iltihabı alacaklarmış

quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

Acillik bir durum yok, panik yapma. Traş olduktan sonra olmuşsa muhtemelen iltihap kapmıştır.
    ...
    İçini ferah tut, basit bir enfeksiyon durumudur %90, fakat hekmime görünmen şart. Kendi kendine bişeyler yapmaya uğraşma.
    ...
    Korkmana hiç luzum yok, bazı arkadaşların trollüklerine aldanma. Ama daha önce de dediğim gibi, kendin patlatmaya çalışma, yarın genel cerrahi hekimine görün, ilaç tedavisi ile 10 gün civarında geçirecektir.
    ...

• Adamın toplarindan biri koltuk altına kaçmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an içinde irin var ilaçlarla dokudan yavaş yavaş çıkar zaten eğer çıkmazsa internette var irin çıkarma videoları muhtemelen ona benzer bi şey yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ream -- 6 Kasım 2013; 22:13:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.