Şimdi Ara

Arkadaşlar nolur yardım edin koltuk altımda bişey çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
22.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükken bendede çıktı eğer dokunduğun zaman acıyorsa yarın hemen doktora git yağ bezesimiydi ne tehlikeli olabiliyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketur2662

Bu saatte acile gitmem imkansız çok uzak buraya

O Zaman yarın kalk Gıt Hocam Ama Tavsıyem Hemen Gıtmen Suna Baksana Resımde Bu Kadar Buyuk Canlısı Kım Bılır Ne Kadar Daha Buyuktur Yanı Dusundumde Tuylerım Dıken Dıken Oldu Kıl Donmesı Dıyenler Yag Bezesı Dıyenler Olmus Bole Seymı OLur Suna Baksana Be Yumruk Kadar Tavsıyem Ne Kadar Çabuk o Kadar Iyı ALLAH Yardım Etsın
  • TheBlackCrystal kullanıcısına yanıt
    Fotoyu yakından çektiğim için yumruk kadar görünüyor işte tam bir ceviz büyüklüğünde bişey.
  • koltuk altı kanseri olmuşsun kardeş. bir an önce hastaneye git doktorlar uyuşturmadan kolunu koparacaklar sende intihar edeceksin
  • ohaa . öyle kıl dönmesi mi olur lan . kıl değil resmen kol dönmesi olmuş arkadaş
    işin şakası bir yana bu yag bezesi gibi duruyor . bi doktora görün acilen genel cerrah
  • Çok nadir görülen bir vaka, ölmezsin korkma demek isterdim ama tıp etiği gereği doğruyu söylemem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedingfield -- 5 Kasım 2013; 22:30:12 >
  • Allah korusun kanser felan olabilir

• Tümör yada kistte olabilir.Korkma iyi huyluysa birşey olmaz ama doktora kesin git.
    Kanserin belirtilerinden biri koltuk altında nohut büyüklüğünde beze.
    Kıl dönmesi hakkında pek bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

ohaa . öyle kıl dönmesi mi olur lan . kıl değil resmen kol dönmesi olmuş arkadaş
    işin şakası bir yana bu yag bezesi gibi duruyor . bi doktora görün acilen genel cerrah

Hemen Doktora Koş Sincap

• Çok sağolun arkadaşlar çok iyi moral verdiniz gerçekten.

Yok helva yapalım yok öleceksin.

Neyse ben gidiyorum bunları okudukça içim kararıyor.
  • çıban olabilir mi? çıban değilse yağ bezesidir kolay gelsin
  • geçmiş olsun ilk defa görüyorum böyle bir şeyi
  • Acillik bir durum yok, panik yapma. Traş olduktan sonra olmuşsa muhtemelen iltihap kapmıştır. ASLA ama ASLA patlatmaya falan çalışma, yarın doktora gidip gösterirsin. O da patlatmaz. Önce biopsi alır lenf bezleriyle ilgili bi sıkıntı var mıdır diye, daha sonra da sana antibiyotik verip o iltihabı kurutmaya çalışır. Lenf bezi sonuçların temiz çıkarsa antibiyotikle indirir ve sana tüy dökücü krem kullanmanı önerir.

Diğer bir opsiyon, kıl dönmesi durumu olabilir, yine antibiyotikle oradaki iltihabı indirir ve ufak bir operasyonla 1-2cm'lik bir kesikle, yaklaşık 10-15dk sürecek bir operasyonla o bölgeyi içten temizler...

En son ve kötü bir seçenek ise lenfomadır. Bunun tedavisinii ise anlatır zaten sana.

İçini ferah tut, basit bir enfeksiyon durumudur %90, fakat hekmime görünmen şart. Kendi kendine bişeyler yapmaya uğraşma.
  • un4saken kullanıcısına yanıt
    Kardeşim biopsi nasıl oluyor?
  • ketur2662 K kullanıcısına yanıt
    0,5x16 mm ya da 1,6x40 mm uçlu şırıngalarla şişliğin kenarından girip belirli miktarda ( yaklaşık 10cc) oradaki birikintiden örnek alır ve laboratuvara gönderir. Oradaki birikintinin enfeksiyon mu, lenf sıvısı mı, vesaire ne ise onun araştırması yapılır.

Basit bir deyişle aşı olduğun iğnelerin daha ufağı ile oradaki sıvıdan örnek alırlar, hissetmezsin bile. Antibiyotik verecek sana daha sonra. 1 hafta kullan, şişlik inmez ya da diğer koltuk altına sıçramazsa kullanmaya devam et diyecek.

(Burada demek istediği şey, eğer lenf bezleri ile ilgili bir sıkıntın varsa diğer koluna da sıçrayacaktır çünkü) Böyle bir durum yoksa, basit bir antibiyotik tedavisi ile enfeksiyonu dindirecek.

Korkmana hiç luzum yok, bazı arkadaşların trollüklerine aldanma. Ama daha önce de dediğim gibi, kendin patlatmaya çalışma, yarın genel cerrahi hekimine görün, ilaç tedavisi ile 10 gün civarında geçirecektir.

• çıban olabilir

• armstrong26 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum bence kanser
  • Sen buradakilere ve internette yazanlara bakma kanser falan değildir ama mutlaka doktora git bu arada sakin patlatma

• iğne ile del sonra akıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

iğne ile del sonra akıt

ertesi gün arkadaşın helvasını yeriz artık sivilcemi la igne ile delsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.