Şimdi Ara

Arkadaşlar ölen digimon bir daha canlanmıyor :S :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 2 tane digimonum öldü...O reviving li şeyi denedim canlanmadı.5K lık diriltme itemi aldım gene dirilmedi bir bilginiz varmı!!!

• canlanıo Digimon Center den lvl e göre en az galiba 1k ya canlandırılıo hangi seçenek adını unuttum :D
  • Bende 5k var ama olmuyo canlandırmıyor.Digimon Centerdeki canlandıranın adı da Reviving Digimon işte
  • Digimonunun hpsinin 0 olduğundan tam olarak emin ol. 0 yazsa bile savaşa gir ve hp dolduran bir şeyler kullan.
  • o diriltme itemini digimonun üstüne götürüp tıklamayı dene
  • Sorularınızı ve sorunlarınızı aşağıdaki linkteki konuya yazarak devam edin, en kısa sürede cevaplarım. Konu kirliliğine gerek yok arkadaşlar;

http://forum.donanimhaber.com/m_38523721/tm.htm
  • Aynı bug benimde başıma geldi, çözümü:
    Digimon ölü olmasına rağmen savaştayken çağrılabilir durumda, savaştayken çağırınca digimon hp si 0 olarak gelcek, sonra kart veya digivolve ile hp yi doldur.
    Savaş bitince digimon canlanmış oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 20 Mart 2010; 11:50:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar sağolun en sonunda sorunumu çözdüm...Keşke daha önce buraya konu açsaydım agumon varda 25 level ölmüş bugta kaldı diye silmiştimAma allahtan tekrar yakaladım
  • arkadaslar diriltme itemi shopta diyorsunuz ama ben bulamadım ?
  • digital worldteki item shoplara bakmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

digital worldteki item shoplara bakmayı dene

digital world a nasıl geçeceğim bu arada cevap için teşekürler...
  • digital dünyaya teleport itemiyle gidiceksin real worldde satılmıyor birinden rica et sana alıp gelsin yoksa kaldın orada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.