Şimdi Ara

Arkadaşlar Olmasını İstediğiniz Etkinlikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sevgili oyun sever arkadaşlarım;

Öncelikle konuyu League OF Legends bölümüne açmamım nedeni bu alanda farklı oyunlar oynayan oyuncularında yer alması.

Konuyu açma amacım ise başlıkta belirttiğim gibi Online yada Offline olarak düzenlemesini istediğiniz etkinlikler.

Bildiğiniz gibi Espor gelişmekte olan bir sektör ve bu sektörün gelişimine nasıl destek olabiliriz ve oyun sever arkadaşları nasıl eğlendirebiliriz.

Herkesin görüşü dikkate alınıp sponsorlar ile birebir görüşülecektir. Boş bir iş gibi görmeyebilirsiniz, şimdiden teşekkür ederim.

İyi eğlenceler.

• Hergün 24 saat URF modunun açık olması etkinliği güzel olur
  • bilir kişi misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

bilir kişi misin

League OF Legends'ta kendi üniversitemin sorumlusuyum. Şampiyonluk Ligi takımlarından birinde görevliyim ve bu tarz oyun severleri bir ara getirme yada onlara güzel platformlar oluşturma üzerine projeler ile ilgili çalışmalar ve görüşmeler yapıyorum. Eğer cidden olabilecek ve kapasitesi olan bir proje olursa ulaşabileceğim yerler mevcut. Şuan bir websitesi üzerinde çalışıyoruz bu bir nevi iletişim ağı ve profesyonel oyuncularla 1 e 1 iletişim sağlayacak aynı zamanda meraklı olan arkadaşlara bilgilendirici ve bilinçlendirici bir ortam olacak. Bunun dışında yine belli başlı projeler var eğer aktifleşirse zaten duyurulacaktır. Bunun dışında sizlerin de görüşleri benim açımdan önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MvM Suthilion

quote:

bilir kişi misin

League OF Legends'ta kendi üniversitemin sorumlusuyum. Şampiyonluk Ligi takımlarından birinde görevliyim ve bu tarz oyun severleri bir ara getirme yada onlara güzel platformlar oluşturma üzerine projeler ile ilgili çalışmalar ve görüşmeler yapıyorum. Eğer cidden olabilecek ve kapasitesi olan bir proje olursa ulaşabileceğim yerler mevcut. Şuan bir websitesi üzerinde çalışıyoruz bu bir nevi iletişim ağı ve profesyonel oyuncularla 1 e 1 iletişim sağlayacak aynı zamanda meraklı olan arkadaşlara bilgilendirici ve bilinçlendirici bir ortam olacak. Bunun dışında yine belli başlı projeler var eğer aktifleşirse zaten duyurulacaktır. Bunun dışında sizlerin de görüşleri benim açımdan önemli.

Hangi takımda görevlisin hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• e-sporu geliştirmek istiyorsan 18 yaş altı çocuklara oyunda nasıl davranılması gerektiğini öğreten çalışmalar yap. büyük hayır işlersin.
  • quote:

quote:

quote:

bilir kişi misin

Hangi takımda görevlisin hocam?

Takım bilgisini paylaşmasam daha iyi olur düşüncesindeyim şuan için fakat ufak kopya olarak zor dönemler geçirdik ve takımın sponsorluğu konusunda sıkıntılar çektik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

e-sporu geliştirmek istiyorsan 18 yaş altı çocuklara oyunda nasıl davranılması gerektiğini öğreten çalışmalar yap. büyük hayır işlersin.

Aslında benim yapmak istediğim projeler o kesime hitap etmiyor. Asıl oyuncu dediğimiz kesimle bir şeyler yapmak istiyorum diyebirim eski Knight, Silkroad döneminden CoD2 dönemlerinden yetişmiş kişiler mesela.
  • URF modunun yeniden gelmesini istiyoruz ya. Nemesis kadar sıkıcı bir mod yok, 2 kere oynadım sadece. Karşıma Urgot verdim ve ben artık bir trollüm ahaha...
  • Loldeki çeşitli yerlerin özel etkinliği olabilir
    Noxus haftası İona günü vb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertrksms

Loldeki çeşitli yerlerin özel etkinliği olabilir
    Noxus haftası İona günü vb

Temalı etkinlik olarak kenara not alıyorum bununla alakalı iletişime geçip çevremdeki illerde bu tarz etkinlikler yapmak için adım atabilirim.

Freljord temalı yapılıp sadece Freljord Championların yer aldığı etkinlikler olabilir.
  • quote:

quote:

e-sporu geliştirmek istiyorsan 18 yaş altı çocuklara oyunda nasıl davranılması gerektiğini öğreten çalışmalar yap. büyük hayır işlersin.

Aslında benim yapmak istediğim projeler o kesime hitap etmiyor. Asıl oyuncu dediğimiz kesimle bir şeyler yapmak istiyorum diyebirim eski Knight, Silkroad döneminden CoD2 dönemlerinden yetişmiş kişiler mesela.

hocam o zaman genellikle turnuva tarzı etkinlikler daha çok ilgi çeker. sonuçta söylediğin kesim bende dahil turnuvalar olmasını daha çok isterim. sonuçta söylediğin kesim casual oynayan bir topluluk.
  • quote:

quote:

quote:

hocam o zaman genellikle turnuva tarzı etkinlikler daha çok ilgi çeker. sonuçta söylediğin kesim bende dahil turnuvalar olmasını daha çok isterim. sonuçta söylediğin kesim casual oynayan bir topluluk.

Yakın olduğum şehirlerde böyle etkinlikler yapabilirim. Bununla alakalı projeler çıkaracağım. Ayrıca yukarıda belirttiğim websitede böyle bir kitle yer alacak aşağı yukarı şuan tamamlandı fakat kitlelere ulaşmadık. Donanımhaber gibi asıl işi Oyunculuk olmayan forumlardan ziyade eğer öyle bir ortama taşırsak oyuncuları (DonanımHaber'e laf atmıyorum yanlış anlamayın işini çok çok çok iyi yapan bir firma burası) daha sağlıklık bir etkinlik ağını oluşturabiliriz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yakın olduğum şehirlerde böyle etkinlikler yapabilirim. Bununla alakalı projeler çıkaracağım. Ayrıca yukarıda belirttiğim websitede böyle bir kitle yer alacak aşağı yukarı şuan tamamlandı fakat kitlelere ulaşmadık. Donanımhaber gibi asıl işi Oyunculuk olmayan forumlardan ziyade eğer öyle bir ortama taşırsak oyuncuları (DonanımHaber'e laf atmıyorum yanlış anlamayın işini çok çok çok iyi yapan bir firma burası) daha sağlıklık bir etkinlik ağını oluşturabiliriz.

mesela lolde bir haritada deatch match tarzı bir oyun modu yapabilirsin.mesela 30 dk'da en yüksek puan kim toplayacak tarzında kill için 2, asist için 1 ve karşıya verilen her kill için -2 puan oyun sonunda en yüksek puanı alan oyunu kazanır tarzı. sonuçta aram oyuncuların bulduğu bir mod.

• Kepçırdı fıleg olsun istiyorum direk cs ya da coddaki gibi

• quote:

quote:

Beni yaz o listeye diyesim geldi. Fikir çok güzel, site çalışmalarınız bittiğinde göz gezdirmek gerekirse yardımcı olmak isterim. Ben de kendi üniversitemin E-Spor topluluğuyla alakadar olan birisiyim. İletişimde olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: merttumer

quote:

quote:

Beni yaz o listeye diyesim geldi. Fikir çok güzel, site çalışmalarınız bittiğinde göz gezdirmek gerekirse yardımcı olmak isterim. Ben de kendi üniversitemin E-Spor topluluğuyla alakadar olan birisiyim. İletişimde olalım

Site çalışmam tamamlandı zaten reklam olmasın şuan paylaşmak istemiyorum. Önceden burada paylaşmış bir arkadaş bir kaç tepki almış. PM olarak size gönderirim incelemeniz için.

• Ben sistemi tam anlayamadim. Aklinizdaki etkinlikleri riotla paylasip sacma sapan etkinlikler yerine daha duzgun oyun modu mu getirmek istiyorsunuz. Yorumda okudum da bu sadece freljord champlari fikri fena degil.

• Siz kimsiniz hocam onuda yazsaydınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Ben sistemi tam anlayamadim. Aklinizdaki etkinlikleri riotla paylasip sacma sapan etkinlikler yerine daha duzgun oyun modu mu getirmek istiyorsunuz. Yorumda okudum da bu sadece freljord champlari fikri fena degil.

Hayır hayır. Ben irtibatlarımı kullanarak sizlere gönüllü Event Manager olmayı istiyorum diyebilirim. Şuan zaten bunu üniversitemde yapıyorum ve yukarıda belirttiğim şekilde sürekli Espor ile uğraşıyorum. Demek istediğim şu gerekli görüşmeler yapıp yakın olduğum illerde bu tarz etkinlikler düzenleyen biri olmak. Mesela şöyle ; 20-25 Nisan Bursa Freljord Temalı Offline Turnuva ödülü şu şu gibi yakınımdaki illerde etkinlik yapmak ya da sizin istediğiniz bir proje olur sanal olarak hayata geçirelecek onlar ile de ilgilenirim dediğim gibi şuan bir websitem mevcut zaten fakat kitlelere açmadık. Ama asıl konsept yukarıdaki gibi

@RepubLique Yukarıda yazıyor dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazzolu -- 19 Şubat 2015; 0:54:36 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.