Şimdi Ara

Arkadaşlar ortamım nasıl? (SS'li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum, pek zengin ortamı değil ama güzel bir keyif yapmama imkan veriyor. Mobilyalar falan eski, çünkü anneannemin evi ve halen gayet de kullanılabilir haldeler ve rahatlar.

İşte bu da benim ortamım;

Arkadaşlar ortamım nasıl? (SS'li)

Ve ayrıca, yaza doğru PS4 gelecek. Zira Celeron işlemcili (Intel HD Graphics (Bay Trail) da yongası) bilgisayarla oyun falan oynanmıyor. Hatta internet bile yavaşlayabiliyor. Bilgisayar toplama işi mezun olduktan (Büyük bir aksilik çıkmazsa mezun olacağım) ve işe girdikten sonraya kaldı.

Not: Siteye girmeyeceğim demiştim ama dayanamadım. :)

• Ya onemli olan zengin ortami olusturmak degil ki mutlu olacagin ortam olusturmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi eğer sen rahatsan sıkıntı yok.
  • Çok sağ olun arkadaşlar. Ben aslında basit şeylerle yetinebilen biriyim, bunu fark ettim ve bu en sevdiğim özelliklerin arasına girmeye aday. Babamla aramızdaki bağ tamamen koptu artık (7 aydır görmüyorum) ama babamın yanındayken de şimdi hissettiğimden farklı hissetmiyordum. Peder görece zengin birisi ama benim ihtiyaçlarımın arasında lüks bir ev, lüks eşyalar veya lüks araba yer almıyor. O açıdan onun yanındayken de farklı hissetmiyordum diyebiliyorum rahatça. Benim tek lüksüm genel anlamda Elektronik. İleride kendi paramı kazanmaya başlarsam şayet, bir aksilik çıkmazsa, ben 3000 - 4000 TL'ye kadar kasa toplarım, yine en fazla o civarda bir TV alırım ve telefona, notebook'a falan o kadar bile para vermem. İşte lüksümde bile tutumluyum. Tutumsuz olacağım tek nokta kulaklık/amfi/DAC'tır. Kulaklık kafa üstü (En az 3 tane), amfi Woo Audio ve DAC da en az 24 bit ve tabii ki Hi-Fi olacak. Öyle DAP'lara fazla para verecek bir tip değilim.

İşte böyle. Anlatasım geldi ve anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreachable Dreams -- 28 Ocak 2015; 6:48:47 >

• Şu televizyonun yanına PS4 gelecekse hiçbir sıkıntı yok. Güle güle kullan şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdmcaa

Şu televizyonun yanına PS4 gelecekse hiçbir sıkıntı yok. Güle güle kullan şimdiden.

Sağ olun.

• Çizgi film mi izliyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vücudum nasıl? (ss'li)
    2 yıl önce açıldı
    NOTLARIM NASIL SS'Lİ
    10 yıl önce açıldı
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Çizgi film mi izliyorsun?

Saf duygular yaşatıyor, o yüzden seviyorum.

• Unreachable Dreams U kullanıcısına yanıt
    Yaşınız kaçtı acaba merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Yaşınız kaçtı acaba merak ettim.

Ha ha ha, dilerim çizgi filme takılmamışsınızdır. Yaş 23.5.

@declan43, çoğu zaman yalnızım.

• Unreachable Dreams U kullanıcısına yanıt
    Yok hocam estağfurullah sadece merak ettim ,gayet huzurlu bir ortamınız var mutluysanız sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Yok hocam estağfurullah sadece merak ettim ,gayet huzurlu bir ortamınız var mutluysanız sorun yok.

Sağ olun.

• güzel :) En güzeli büyük ebeveynlerde yaşamak zaten bir iki gün kaçıyorum bende anneanneme kafayı dinliyorum. Ne oldu sen neden anneannende kalıyorsun bro? Babanla sorun mu çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

güzel :) En güzeli büyük ebeveynlerde yaşamak zaten bir iki gün kaçıyorum bende anneanneme kafayı dinliyorum. Ne oldu sen neden anneannende kalıyorsun bro? Babanla sorun mu çıktı?

Evet, detayına girmeyeceğim.

• çoğu zaman yalnızım demişsiniz ancak sorunun cevabı bu değil.
    ve hayır yalnız yaşamıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

çoğu zaman yalnızım demişsiniz ancak sorunun cevabı bu değil.
    ve hayır yalnız yaşamıyorsunuz.

Maksat yorum olsun tadında bir yorum.

• Senin icin guzelse sorun yok zaten

• Tv marka nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

Konu disinda cok dolastim, bir cok konuya girdim, cok sey okudum... Guzl insanlar kardesler abilerimiz var forumda. Ilk defa konu disina bir msj atiyorum. Cizgi film izleme nedenini soyledigin cevap ve ictenliginden dolayi bunlari yazmak istedim. Sanki o cevapla kendi cumlemi okuyormus gibi hissettim.
    Umarim aldigin kararlar ve duslediigin hayata sahip olursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

Konu disinda cok dolastim, bir cok konuya girdim, cok sey okudum... Guzl insanlar kardesler abilerimiz var forumda. Ilk defa konu disina bir msj atiyorum. Cizgi film izleme nedenini soyledigin cevap ve ictenliginden dolayi bunlari yazmak istedim. Sanki o cevapla kendi cumlemi okuyormus gibi hissettim.
    Umarim aldigin kararlar ve duslediigin hayata sahip olursun...

Sağ olun. Gerçekten.

Arkadaşlar TV çok iyi bir şey değil, sadece iyi. 3D'si olmadığı için çok da pahalı değil mesela. Gerçi her pahalı olan iyi olacak diye bir şey yok ama TV sadece kaliteli normal Blu-ray film izlemek ve PS4'te oyun oynayabilmek için yeterince iyi. 40 inch, Full HD, 400 Hz gibi özellikleri var. Renk dengesi çok iyi ve en güzel tarafı dahili uydu alıcısı olması.

İşte böyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.