Şimdi Ara

arkadaşlar oyunlarda denk gelen acemi türkleri yazalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • melih53. 5/11 gibi bi skorla kaybetmemize yol açtı eu-w
  • leave = -10 elo

yani şansımı denerim ne olursa olsun
  • ZazaHaki1998
  • liseli bebe değilim ama acemiyim başlıkla içerik biraz saçma geldi bana
  • bugüne kadar gördüğüm en saçma ve gereksiz konu ap darius kasmak daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Nicholai.

Türk var mı? sorusuna no diye cevap verir, bir de inandırır. Mal dedektörü, embesil paratoneri gibi adam.

o değilde sen niye gelmedin troll turnuvasına AP renekton ile eksikliğini hissetik yani
  • Merdane

Her türlü flame-feed-karşı base ward olayı yapılır.
  • Eve geç girdim, sahildeydik arkadaşlarla. Hiç giremedim oyuna. Daha günün ilk galibiyeti duruyor, o derece.
  • "Birinsannasilbukadarmalolabilir" "Birinsannasilbukadarsacmagereksizembesilbasliklaracabilir"

nickli arkadaslar, birde premade giriyorlar sorma bari ayri ayri takilsinlar degil mi?

Edit: Birde sorduğumda biz insan değiliz spiritiz dediler, birleştiklerinde ananın oğlu estebanı oluşturuyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoGKaTa -- 11 Haziran 2012; 8:19:43 >
  • Ananın oğlu değildi lan o. Ananın kısmı doğru da oğlu değildi.

Benim terbiyem müsade etmiyor doğrusunu söylemeye, geyeray söylesin devamını, o daha terbiyesiz
  • Esteban forumda kendinden çok olduğu duyumunu alınca (ben söyledim) gelmiş ancak forumun yüksek terbiyesine uymak için sıfatında ufak bir değişiklik yapmış sanırım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberbandit

arkadaşlar oyun esnasında denk gelen liseli bebe türklerin isimlerinin olduğu bir ayıp tahtası yapalım hiç olmazsa denkı gelirse oyunda çıkarız

evet denk gelirse oyundan çıkalım sonra onlardan farkımız kalmasın.. -.-
  • Oyunda dediği hero seçim ekranında olsa gerek.
  • Dorian Gray.
  • belki sadece 1 oyunda feedledi diğer oyunlarda normal oynuyor olabilir herkesin oynadığı kötü bir oyun vardır hemen - vermemek lazım hatayı biraz da kendinizde arayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

belki sadece 1 oyunda feedledi diğer oyunlarda normal oynuyor olabilir herkesin oynadığı kötü bir oyun vardır hemen - vermemek lazım hatayı biraz da kendinizde arayın

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseliyim,bebe değilim niye aşağılıyonuz ki.İyi de oynarım kendime güvenim var.Kötü oyunlar da çıkarabilirim arada.Genelde soloda gayet iyiyimdir
  • kotu oynadıgına ınandıgın oyuncuları ıgnore lıstene ekle gıtsın
    lısteyle kım ugrasacak
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talonx -- 12 Haziran 2012; 19:03:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.