Şimdi Ara

Arkadaşlar P1, W960, G700 and G900i için opera mobile 9.5 çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hadi bakalim bu harika oldu , dowland link aşağda hayırlı olsun

http://www.opera.com/download/mobile/?man=UIQ&ver=9.50beta&heading=Opera%20Mobile%20UIQ&img=/img/products/mobile/platform/951b.gif&extra=Touchscreen-based%20devices%20only%20-%20Last%20updated:%2020.10.2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empty001 -- 20 Ekim 2008; 22:28:27 >

• m600 için hangi versiyonu var bunu ?
  • P990imda denedim maalesef calismiyor. Belki birileri bizim telde calismasi icin portlarsa durum degisir tabii.
  • aynen bende m600de denedim çalışmıyor
  • Beyler kullanan varmi? performansi ben pek beğenmedim telefon p1 ,telefonu daha önce modifiye yapmiştim açılış kapaniş videosu liking park şuan görüntüleri bozuluyor acaba sistem dosyalarında bir karişikliğa mi yol açiyor. sayfalar çok yavaş açılıyor dowland denedim daha önce opera mini kullanıyordum o sürümde yoktu (gerçi hala kullannıyorum sanirim m600 içinde kullanabilir (arkadaş sormuş)) bundada hata verdi yapamadim ,mynet ten video izlemeye çaliştim açılmadi valla görülen şu ki şerif abimizi çok ariyacaz (serif61) , arkadaşlar kullanan varsa yorumlarini yazsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: empty001

Beyler kullanan varmi? performansi ben pek beğenmedim telefon p1 ,telefonu daha önce modifiye yapmiştim açılış kapaniş videosu liking park şuan görüntüleri bozuluyor acaba sistem dosyalarında bir karişikliğa mi yol açiyor. sayfalar çok yavaş açılıyor dowland denedim daha önce opera mini kullanıyordum o sürümde yoktu (gerçi hala kullannıyorum sanirim m600 içinde kullanabilir (arkadaş sormuş)) bundada hata verdi yapamadim ,mynet ten video izlemeye çaliştim açılmadi valla görülen şu ki şerif abimizi çok ariyacaz (serif61) , arkadaşlar kullanan varsa yorumlarini yazsin

kardeş m600e kurdum çalıştırmıyor...sanırım opera mini ile idare edicez

• P1, W960, G700 ve G900i dişinda malesef çaliştirmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: empty001

P1, W960, G700 ve G900i dişinda malesef çaliştirmiyo

evet çalıştırmıyor ama saçma bi durum var UIQ 2.0 serisi içi,n sürümü var UIQ 3.0 için sürümü var w950 ve m600 UIQ 3.0 oldu halde çalıştırmıyor neyse o sorun degil hepsi için varken bu 2telefona üvey evlat muamelesi yapılmasını anlamıs degilim... illaki uyumlu bi sürümü vardır diye düşünüyorum ama nerde =)))
  • nasıl çalıştırmıyor anlamadım? ben de bunu yabancı forumlardan indirmiştim gerçi deneme imkanım olmadı ama... kuruluyor ama çalıştırmıyor mu yoksa kurulmuyor mu? akşam deneme imkanım olacak ancak...
  • bende p1 var direk yukardaki linkten yükleyeyimmi ? sorun morun? geri dönüş? trial? bitti the end
  • yukleyebiliyorsan yukle ben de deneyecegim
  • arkadaslar ben kurdum cok yavas program makinenin rami de yetmiyor olabilir ama geri kaldirdim hic hos degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

arkadaslar ben kurdum cok yavas program makinenin rami de yetmiyor olabilir ama geri kaldirdim hic hos degil

eğer tel P990 ise normal dediğin gibi ram i düşük ama p1 de yapmamali bendede ayni sorun oldu keşke birkaç kişi denese bence p1 veya w960 en büyük sorunu bu ama ilgilenen yok
  • dostum p1i nin ram i yüksek ama programı açtıktan sonra zoom lu modda gezinirken aynı sayfadaki bölgeleri parça parça açıyor kendi üzerindeki sürümü çok daha iyi bence denemeye değmez boşuna yüklemeyin zaten beta geliştirilmesi lazım bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.