Şimdi Ara

Arkadaşlar Passat CC mi Audi A4 mü ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
12.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vw nin alıcısı çok çok rahat bir arabadır alın sorunsuz binin ama sanki birazda olsa pazarlık edebilirsiniz gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse herkes CC demiş..

Tabii ki A4
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos34

Valla bugün yeni e serisine bindim ona göre bile cc daha güzel geldi bana...

S serisine binin ona göre bile cc daha güzel gelir sana.

Yahu bi bitmediniz arkadaş.Neyin kafasıdır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

alkolle direksiyon basina gecilmesin deriz ama bu otomobil sayfalari icin de gecerli :).

5 serisinden inip passata kosandan sonra e serisinden inip tipsiz cc ye iyi diyeni de gorduk olmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_jayjay -- 25 Aralık 2013; 13:37:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi derim
  • 2litre motordaki dsg sorunlu değil diye biliyorum.. ikiside güzel araba a4ün donanımı yeterliyse a4 alırdım..
  • Audi A4 ama yakın bir zamanda komple değişecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: morphsonur

quote:

quote:

alkolle direksiyon basina gecilmesin deriz ama bu otomobil sayfalari icin de gecerli :).

5 serisinden inip passata kosandan sonra e serisinden inip tipsiz cc ye iyi diyeni de gorduk olmeden

Tok kapı sesi var ya ondan o ondan

• Audi der geçerim. Gerçi o alımlı güzel karizmatik Audiler A5 ten başlıyorda. Hocam alırsanız Audi A4 2.0TDI Quattro alın.

Arkadaşlar Passat CC mi Audi A4 mü ???

Bide yenilenecek falan diyolar beklemenizde fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorko15 -- 25 Aralık 2013; 22:32:42 >

• A4 artık alınmaz yenisi gelecek ama ww girmem audi audiidir ben tiguan dizel alcaktım vazgeçtim a5 döndüm :) full s line 180.000 verdiler ondanda vazgeçip Q 5 aldım 210.000 tl ye mis gibi maşşalaah jip yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sizin yaşınız kadar ben araba kullandım arkadaşiar daha dünki bebekken biz mahalli draglara katılıyorduk işin esası şu bir aracı kıyaslarken herşeyi ile ele alacaksınız passat cc fiyat,konfor,rijit yapısı ve tarzı ile e serisinden çok daha klas bir arabadır zaten 200 bin tl lere çıkıcaksam gidip e serisinede o parayı vermem yıldız beyinliler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alionur237

arkadaşlar arkadan çekişli bi aracı kışın konyada kullanamazsınız..
    komşumun 2012 modem 520 si vardı bir kış boyunca kapının önunde yattı ben o kadar para vercem o araba bide karda kayacak o arabayı benzin döker yakarım arkadaş :)
    320 ile cc yan yana koyduk geçen arkadaşımda var cc her turlu daha çekici daha sportif..
    320i cc yi atlayamadı buda var :)

Kış lastiği faydalı olur hocam. Arkadan itişin boyle dezavantajları var tabi. Gecen gun gizli buzlanmaya girdim neyseki hizli degildim ama arkadan itisin dezavantajini bir kere daha gordum. Kış lastiği şart

• Beyler, bölmek istemem ama konu bir buçuk senelik..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin yaşınız kadar ben araba kullandım arkadaşiar daha dünki bebekken biz mahalli draglara katılıyorduk işin esası şu bir aracı kıyaslarken herşeyi ile ele alacaksınız passat cc fiyat,konfor,rijit yapısı ve tarzı ile e serisinden çok daha klas bir arabadır zaten 200 bin tl lere çıkıcaksam gidip e serisinede o parayı vermem yıldız beyinliler

bu durumda en az 46 yasindasiniz, malum yasimiz 28 genciz beynimiz de yildizlar, pervaneler ve olimpiyat halkalari gezebilir. kendimiz sahip olamasakta es dosttan rica ile ufak tecrubeler elde ederiz ama cc ile e serisini fiyat performans olarakta kiyaslamaniz dogru olmaz. kalite farki tartisilmaz olacagi gibi ayni cizgide yer alamazlar. ailedrn aldigimiz terbiye geregi de 50 yasindaki abi diyecegimiz size olan uslubumuzdan dolayi da yildizli beynimizle kusurumuza bakmayin demek isterim. yasiniza hurmeten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu durumda en az 46 yasindasiniz, malum yasimiz 28 genciz beynimiz de yildizlar, pervaneler ve olimpiyat halkalari gezebilir. kendimiz sahip olamasakta es dosttan rica ile ufak tecrubeler elde ederiz ama cc ile e serisini fiyat performans olarakta kiyaslamaniz dogru olmaz. kalite farki tartisilmaz olacagi gibi ayni cizgide yer alamazlar. ailedrn aldigimiz terbiye geregi de 50 yasindaki abi diyecegimiz size olan uslubumuzdan dolayi da yildizli beynimizle kusurumuza bakmayin demek isterim. yasiniza hurmeten

Yok arkadaş 46 değilim -13 düşüceksin fakat işin aslı şöyle fikir beyan eden insanları küçümseyeci konuşan kişiler genelde ergen çocuklar olduğu için bu şekilde yorum yaptım mercedesin kalitesini sizin kadar bende biliyorum ama görüş bakış açısı kişiye göre değişebilir 130 bin tl ye cc alan adam e serisinin 1,6 sını 160 bin tl de verip alabilir işin esası bu ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• a4 CC'nin yanında C segmenti gibi kalıyor

bencede CC
  • donanım olarak hangisi daha üstün? vw sert plastik kullanıyomuş audide yokmu böyle şeyler?
  • Kardeşim sen a4 bide 177 hp lik dururken cc alıdın ya benim burda içim yandı burda belkide arabadan bir sik anlamayan belki çocuk belki yaşlı kisilerin yazdığından yola çıkarak aldın da ne diyim allah kaza bela vermesin ama bana 2 tane cc verseler o bir audiyi tercih ederim..

• carlos34 C kullanıcısına yanıt

Abi kusura bakma ama belki büyüğümsün ona göre konuşmak lazım ama sen cc yi s serisiyle bir tutuyosan ya ps3 yarış oyunlarıyla tecrübe edinmişsin yani dediğin gibi yıllarca araba kullanmışsın ama yıllarca kullanan biri bilirki cc gibi bir araba audi a4 le hele helee mercedes s serisyle kıyaslamaz yani abi kb ama bence sen bu lafı burda ilk ve son kez kullanmış ol kimseye söyleme 😉

• Hangi araç alındı o da yazılsın :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.