evet arkadaşlar paten ile hız yapmak mümkün mü enfazla kaç km hız yapılabilir bide düşme tehlikesi çok varmı Hız için fitness paten alıcam 300 Tlye Kolay mı sürmesi ilk defa yapıcam bunu bide yaşım 19 kilom 87 boyum 1.79 Yokuş aşşağa inerken nasıl durcam fren varmı bu alette
yokuş aşagı hız yapman için bi 2-3 sene düz zeminde hız yapman gerekir yoksa bnm gibi düşüp azını burnunu dağatabilirsin frenleride var arkada ama ögrenirken kullanıosun onları sonra çeşitli ayak hareketleriyle duruyorsun ztn parenleri sürterek fln
ama yokuş aşagı hız yapmak 1 araba çıkar fln bana oldugu gibi
Yaw Nebilem Geçen ay Bağdat caddesine gidiyodum adamın biri son sürat göztepeden yokuş aşşa gidiyodu benimde canım çekti acaba yapabilirmiyim diye
ama niyetim var özgürlük parkında biraz öğrenirim gibime geliyo
ölürsün yokus asaga
İyi en azından patenle hız yapmak istiyorsun sadece sen yaralancan. Arabayla yapmak istediğini düşünüyorumda bide ağzına kadar dolu belediye otobüsüne çarpsan ofda ne of
Kısacası destekcinim yapa bildiğinin en iyisini yap eğlenmene bak münkünse bir video çekip buraya da koy
Pahalı konsol, Allah korusun birşey filan olur.
Git yap o zaman. Sonra ne olduğunu bizede söyle. Tabi burda olursan.
Allah aşkına paten kullanacak alan mı var TR'de? Köstebek yuvası gibi heryer.
Arkadaş ne yaptı yaşıyor mu acaba hala
Neden cevap vermiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme