Şimdi Ara

Bisiklet işine nokta koymak istiyorum lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar birkaç konum daha vardı ümit bisiklet ile başladım Alacağım demeye sonra Salcano hector 26md mekanik disk frenli bisiklet hoşuma gitti bütün baya büyük bir bisiklet mağazasına uğradım bana bir bisiklet önerdi CORELLİ JAZZ 1.0 575 TL fiyat verdi bisiklet sizce nasıl pazar günü alacağım lütfen bir el atın çok uzadı bu iş bir karar veremedim fiyatı butceme uygun 600 TL bütcem bisiklet o fiyatı edermi degermi nasıl kalite CORELLİ nasıl marka alınır mı eksileri artıları nedir bir yardım edin arkadaşlar TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bisiklet İşine Nokta Koymak: Corelli Bisikletler Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bisiklet sektöründen ayrılmayı düşünüyorsan, Corelli bisikletler hakkında bilgi sahibi olmak doğru bir karar vermene yardımcı olabilir. İşte Corelli bisikletlerin özellikleri, artıları ve eksileri hakkında bilmen gerekenler:

Corelli Nasıl Bir Marka?

Corelli, 1995 yılında kurulan ve merkezi Çek Cumhuriyeti'nde bulunan bir bisiklet markasıdır. Şirket, yol bisikletleri, dağ bisikletleri, hibrit bisikletler ve elektrikli bisikletler dahil olmak üzere çeşitli bisiklet türleri üretmektedir.

Corelli Bisikletler İyi mi?

Corelli bisikletler, uygun fiyatlı ancak kaliteli bisikletler olarak bilinmektedir. Shimano bileşenleri ve alüminyum çerçeveler gibi güvenilir malzemeler kullanırlar. Uygun fiyat noktalarına rağmen, Corelli bisikletler genellikle dayanıklı ve güvenilirdir.

Corelli Bisiklet Alınır mı?

Corelli bisikletlerin alınıp alınmayacağı, kişisel ihtiyaçlarına ve bütçesine bağlıdır. Bütçe dostu bir bisiklet arayan ve temel sürüş ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için Corelli bisikletler harika bir seçenektir. Ancak, daha yüksek performanslı veya özel özelliklere sahip bir bisiklet arayanlar başka markalara bakabilirler.

Corelli Bisiklet Kullanıcı Yorumları

Corelli bisiklet kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Çoğu kullanıcı, bisikletlerin fiyat-performans oranından ve dayanıklılığından memnun kalmaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar vites değiştirme ve fren performansıyla ilgili sorunlar yaşamıştır.

Sonuç

Corelli bisikletler, bütçe dostu ve güvenilir bisiklet arayanlar için iyi bir seçenektir. Uygun fiyatlı modelleri, dayanıklı yapıları ve güvenilir bileşenleri ile temel sürüş ihtiyaçlarını karşılarlar. Ancak, daha yüksek performanslı veya özel özelliklere sahip bir bisiklet arayanlar başka markalara bakabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Corelli marka hiç bisiklet sürmedim.Ancak geçtiğimiz ay MotoBike Expo vardı orada fabrika müdürü ile biraz konuştuk.Şöyle ki Corelli kadrosunu kendisi üreten bir bisiklet markası.Şuan türk yapımı dediğimiz bisikletlerde bütün bileşenler yurt dışından geliyor ve burada birleştiriliyor.Corelli ise alüminyum boru sektöründe güçlü ve tecrübeli bir firma.Son birkaç senedir alüminyum bisiklet kadrosu üretmeye başladılar ve gayette güzel kadrolar üretiyorlar.Herşeyi geçtim ülkemizdeki bisiklet firmaları kadroları tayvandan getirip burada birleştirirken Corelli'nin burada kendi kadrosunu üretmesi gerçekten mükemmel birşey.Kadro dışında sanırım aynakolda üretiyorlar.Benim görüşüme göre destek verilmesi gereken bir firma ve bisikletleride güzel bana göre.Fiyatlarıda makul gibi duruyor.Kış ayından itibaren reklama çok büyük bütçe ayırdılar.Dizilerden sonra tv reklamları yer aldı.Sosyal medyayı çok iyi kullanıyorlar.Bayileşme giderek artıyor.Dediğim gibi kullanmadım sadece inceleme fırsatım oldu ama bana sorarsan iyi bir tercih olabilir
    Şu linkte Corelli markası ile ilgili bilgiler var inceleyebilirsin.
    http://www.pelotonturkiye.com/2017/02/moto-bike-expo-2017-corelli-bisiklet-ile-konustuk/

• Kısacası alınabilir bir marka çok çok teşekkür ederim hocam bütün konularımla ilgilenip bilinçlendim pazar günü gidip alacağım çift amortisör benim için bitmiştir peki hocam sizce jazz 1.0 in tasarımı dış görünüşü nasıl tek amortisör bisiklet istemiyordum ama açıkçası benim hoşuma gitti ve alacağım bisiklet belli oldu :) aldıktan sonra ek aksesuar olarak veya bisiklet malzemesi olarak önerdiğiniz birşey varmı

• fönix0526 F kullanıcısına yanıt
    Tasarım olarak Corelli'nin tasarımlarını beğeniyorum ben.Firmada ciddi emek veren insanlar var ve iyi birşeyler üretmeye çalışıyorlar.Bisikletin yanında kesinlikle kask al.Diğer aksesuarlardan önce ışık vs gibi kask al.Ucuza kaçma elindeki bütçeye göre iyi bir kask bak.Zamanla ışık gibi şeyleride alırsın.
  • Tamamdir hocam çok teşekkür ediyorum.ilgin için herşey için pazar günü alıyorum inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: fönix0526

Tamamdir hocam çok teşekkür ediyorum.ilgin için herşey için pazar günü alıyorum inşallah

naptınız hocam aldınızmı , deneyimleriniz nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CORELLİ jazz 1.0 aldım PİŞMANIM.

Corelli Jazz V 1.1 kullanıcısıyım, nelerden pişmansınız?

• İlk aldığımdan 1-2 ay sonra 4 papuçu da değiştirmek zorunda kaldım fren yoktu ve aşırı ses çıkartıyordu ondan sonra zincir koptu yaptırdım tekrar koptu şimdide iki jant birden yamuk şu haliyle çıkabildiği en yüksek hız 20-25 falan onda da sağa sola sallanıyor düz gidemiyorum düşükcek gibi oluyorum aldığım zamanlar memnundum taaaaki masrafları ve çektiğim çileyi yaşayana kadar altı üstü 5-6 ay olmuş burnumdan getirdi.

Bende bisikletten memnunum ama servis sorunundan dolayı öneriyorum. Sizinki biraz şansızlık gibi olmuş, belki de biraz hor kullanıyor olabilirsiniz.

Benim arka jantımı araba ezdi ve yamuldu, netten almıştım, aldığım yerle iletişime geçtim bana çok yardımcı oldular, orijinal jantı fabrikadan isteyip bana yolladılar. Jant konusunda aldığınız yerle iletişime geçmenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: fönix0526

İlk aldığımdan 1-2 ay sonra 4 papuçu da değiştirmek zorunda kaldım fren yoktu ve aşırı ses çıkartıyordu ondan sonra zincir koptu yaptırdım tekrar koptu şimdide iki jant birden yamuk şu haliyle çıkabildiği en yüksek hız 20-25 falan onda da sağa sola sallanıyor düz gidemiyorum düşükcek gibi oluyorum aldığım zamanlar memnundum taaaaki masrafları ve çektiğim çileyi yaşayana kadar altı üstü 5-6 ay olmuş burnumdan getirdi.

En kaliteli pabuclar bile gunde 30-40 KM yapmayla 4-5 ay rahat goturuyor. Zincirin kirilmasi kotu olmus. 20 TL'ye de zincir var 200 TL'ye de. Ne kullandiklariyla orantili. 600 TL civarindaki bir bisiklete de iyi parcalar kullandiklarini ummak zaten basli basina hata olur. Gecmis olsun.

• Tamamda hocam bir bisiklet evden işe işten eve ara sıra parka gitmekle en fazla 40 falan yapmakla nasıl hor kullanılmış olabilir zincir 10tl 20 TL pek önemli değil de yani sonuçta bu beni yolda bıraktı defalarca koptu lastikler patladı jantlar yamuldu ayrıca günlük ennn fazla 2-3 km yapıyorum tertemiz bodrumumda duruyor yıkandıktan sonra da temizliyorum kuruluyorum herşeyi gayet güzel bakımlı ama çıkan sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor...

Beni yanlış anlamayın lütfen, sadece varsayımda bulunuyorum sonuçta. Dediğim gibi belki sizinki ayıplı maldır bilemem. Bende en az 20 en fazla 50 km yaparım her gezimde, genelde 50 km civarı olur ama. Mart ayında aldım ve yaklaşık iki ay yattı, toplam 600 km civarı yol yaptım. Bisikletle ilgili bir sorunla karşılaştım diyemem, şikayetim servisten yana. Sadece giriş seviyesi bir bisiklet kullandığımı, kullanılan parçaların ucuz olduğunu ve bu yüzden çabuk eskiyeceğini biliyorum ve beklentim buna göre.

• Servisim dediğim yerde bir bisikletçi mağazası ki büyük ihtimal orada topladılar tam emin değilim ama öyle tahmin ediyorum toplarken mı hor davrandılar ne yaptılar ama gerçekten başıma gelenler hiçte normal değil aldığımdan beri haftada 2-3 kez sanayiye gitmek zorundayim.

• al ünlü marka derdini dinleyen olsun.bende silverline fırın aldım 2 yıldır uğraşıyorum şikayet etsem takan yok.ama ünlü bir markanın olsaydı derdimi dinleyen olurdu.nokta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.