Yalnız ekran kartı olmamış hocam. 512mb olan Asus x1600pro'ların bellek hızı 540(270)mhz'dir. Normalde 800 olması gerekir.
Güç kaynağı da yeter herhalde. Lâkin hız aşırtma ya da daha güçlü/yeni parça ekleme durumunda sorun çıkabilir.
Deneyimli arkadaşlar yorum yapacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Castle Bravo
Hayırlı uğurlu olsun.
Yalnız ekran kartı olmamış hocam. 512mb olan Asus x1600pro'ların bellek hızı 540(270)mhz'dir. Normalde 800 olması gerekir.
Güç kaynağı da yeter herhalde. Lâkin hız aşırtma ya da daha güçlü/yeni parça ekleme durumunda sorun çıkabilir.
Deneyimli arkadaşlar yorum yapacaktır.
öncelikle hayırlısı olsun..hevesini kırmak istemem ama o sisteme o ekran kartı yerine su an fiyatı çok uygun olan x850 xt ekran kartı giderdi diye düşünüyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: hederahelix
öncelikle hayırlısı olsun..hevesini kırmak istemem ama o sisteme o ekran kartı yerine su an fiyatı çok uygun olan x850 xt ekran kartı giderdi diye düşünüyorum...
Alıntıları Göster
bence ekran kartı X1600 olarak iyi ama tercih yanlış olmuş
Sapphire X1600 256 Mb olanından alsaydın hem daha ucuz ve performanslı olurdu
psu 400 watt düşünmeliydin hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: hederahelix
Alıntıları Göster
sistem güzel aynı benim alacağım ama ekran kartı x1800xt güç kaynağı da daha iyi olan ama diğer donanımın güzel
quote:
Orijinalden alıntı: _panzerschreck_
sistem güzel aynı benim alacağım ama ekran kartı x1800xt güç kaynağı da daha iyi olan ama diğer donanımın güzel
Alıntıları Göster
arkadaşlar değiştirme imkenım var bu ekran kartı yerine ne önerirsiniz 130-140$+kdv aralığındaACİLLL
quote:
Orijinalden alıntı: berk umutlu
arkadaşlar değiştirme imkenım var bu ekran kartı yerine ne önerirsiniz 130-140$+kdv aralığındaACİLLL
Alıntıları Göster
7600GS ile değiştirebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: BoGo
7600GS ile değiştirebilirsin.
Alıntıları Göster
ya artık agp alınmaz die düşünüyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: berk umutlu
ya artık agp alınmaz die düşünüyorum...
Alıntıları Göster
zaten p5ld2 ye agp takılmaz diyorum ben de
x1600 de idare eder seni ama imkan varsa değiştir tabi ama verdiğin bütçe (hele ki oyun için) az bence
quote:
Orijinalden alıntı: _panzerschreck_
zaten p5ld2 ye agp takılmaz diyorum ben de
x1600 de idare eder seni ama imkan varsa değiştir tabi ama verdiğin bütçe (hele ki oyun için) az bence
Alıntıları Göster
150$ civarına X800GTO var ama 169$'a X850XT en iyi seçim olacaktır
dvd-rw aldıktan sonra neden bi de cd-rw aldınki
quote:
Orijinalden alıntı: fixriterzi
dvd-rw aldıktan sonra neden bi de cd-rw aldınki
7600gs al ekran kartı olarak
quote:
Orijinalden alıntı: mtksnz
7600gs al ekran kartı olarak
Alıntıları Göster
oyun hastası bısı deılsen ısını gorur fx5500 bile yetıo ewdekı makınada o war ama oyuun hastasıysan herseyı full grafık we cozunurluk acacaksan yuksek bı kart al onun harıcınde guzzel sıstem gule gule kullan
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
oyun hastası bısı deılsen ısını gorur fx5500 bile yetıo ewdekı makınada o war ama oyuun hastasıysan herseyı full grafık we cozunurluk acacaksan yuksek bı kart al onun harıcınde guzzel sıstem gule gule kullan
Alıntıları Göster
bencede ekran kartı hic olmamıs o sısteme hersey first class ekran kartı four class
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
Alıntıları Göster
Hayırlı uğurlu olsun.Güzel sistem
quote:
Orijinalden alıntı: ..::KaRTaL::..
Hayırlı uğurlu olsun.Güzel sistem
Alıntıları Göster
Sistem vga ve psu'dan kaybetmiş...
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Sistem vga ve psu'dan kaybetmiş...
Alıntıları Göster
Merhaba,
Şu fikirleri sistemi satın almadan önce almak değil mi mantıklı olan? "Sistemi aldım hadi değerlendirin" demek ne kadar mantıklı? Ben olsam aldıktan sonra kimsenin yorum yapmasını istemem neden moralimi bozayım ki seçip almışım işte iyisi ile kötüsü ile ben seçmişim.
Lütfen sistemi almadan önce fikir isteyin, sistemi aldıktan sonraki yorumlar sizi sadece sıkıntıya sokar, sistem hiç bir zaman içinize sinmez. Çünkü herkes bir kulp bulacaktır...
Her şekilde hayırlı olmasını dilerim, sistem hakkında yorum yapmayacağım.
Teşekkürler,
Hicks
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Merhaba,
Şu fikirleri sistemi satın almadan önce almak değil mi mantıklı olan? "Sistemi aldım hadi değerlendirin" demek ne kadar mantıklı? Ben olsam aldıktan sonra kimsenin yorum yapmasını istemem neden moralimi bozayım ki seçip almışım işte iyisi ile kötüsü ile ben seçmişim.
Lütfen sistemi almadan önce fikir isteyin, sistemi aldıktan sonraki yorumlar sizi sadece sıkıntıya sokar, sistem hiç bir zaman içinize sinmez. Çünkü herkes bir kulp bulacaktır...
Teşekkürler,
Hicks
Alıntıları Göster
Bence 1.anakartın conroe desteklemeliydi 2.ekran kartını x850 XT alsaydın 512MB 1600Pro dan daha iyi performans gösterirdi
ama genel olarak sistem iyi ve uzun süre götürür seni güle güle kullan :)
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Merhaba,
Teşekkürler,
Hicks
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hicks
Merhaba,
Teşekkürler,
Hicks
Valla arkadaşım ben de burda bi konu açtım işlemci ile ilgili ama konuyu açtıktan sonra ne kadar karar değştirdim ve stres oldum görmen lazım en sonunda değiştimemeye karar verdim arkadaşların çoğu bekle bekle yeni teknoloji gelecek buyursun hoş gelsin ama yorum yazan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim sadece ben bayaa bi stres oldum
quote:
Orijinalden alıntı: mct2002
quote:
Orjinalden alıntı: hicks
Merhaba,
Teşekkürler,
Hicks
Valla arkadaşım ben de burda bi konu açtım işlemci ile ilgili ama konuyu açtıktan sonra ne kadar karar değştirdim ve stres oldum görmen lazım en sonunda değiştimemeye karar verdim arkadaşların çoğu bekle bekle yeni teknoloji gelecek buyursun hoş gelsin ama yorum yazan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim sadece ben bayaa bi stres oldum