Şimdi Ara

arkadaşlar pc aldım DEĞERLİ yorumlarınızı alabilirmiyim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yaz basından beri bekliyorum ve sonunda son noktayı koydum.
    İNŞALLAH HAYIRLI OLUR

ANAKART:ASUS P5LD-2
    İŞLEMCİ:INTEL DUAL CORE 3.0 D930
    RAM:1GB KINGSTON 533MHZ
    HDD:160 GB SAMSUNG NCQ
    EKRAN KARTI:ASUS 512MB X1600PRO
    DWD WRITER:SAMSUNG
    CD ROM:LG 52X
    KASA:AOPEN ES55 300W

KDV DAHİL 1150 YTL

DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• Hayırlı uğurlu olsun.

Yalnız ekran kartı olmamış hocam. 512mb olan Asus x1600pro'ların bellek hızı 540(270)mhz'dir. Normalde 800 olması gerekir.

Güç kaynağı da yeter herhalde. Lâkin hız aşırtma ya da daha güçlü/yeni parça ekleme durumunda sorun çıkabilir.

Deneyimli arkadaşlar yorum yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Hayırlı uğurlu olsun.

Yalnız ekran kartı olmamış hocam. 512mb olan Asus x1600pro'ların bellek hızı 540(270)mhz'dir. Normalde 800 olması gerekir.

Güç kaynağı da yeter herhalde. Lâkin hız aşırtma ya da daha güçlü/yeni parça ekleme durumunda sorun çıkabilir.

Deneyimli arkadaşlar yorum yapacaktır.
    öncelikle hayırlısı olsun..hevesini kırmak istemem ama o sisteme o ekran kartı yerine su an fiyatı çok uygun olan x850 xt ekran kartı giderdi diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

öncelikle hayırlısı olsun..hevesini kırmak istemem ama o sisteme o ekran kartı yerine su an fiyatı çok uygun olan x850 xt ekran kartı giderdi diye düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    bence ekran kartı X1600 olarak iyi ama tercih yanlış olmuş

Sapphire X1600 256 Mb olanından alsaydın hem daha ucuz ve performanslı olurdu

psu 400 watt düşünmeliydin hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Alıntıları Göster
    sistem güzel aynı benim alacağım ama ekran kartı x1800xt güç kaynağı da daha iyi olan ama diğer donanımın güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

sistem güzel aynı benim alacağım ama ekran kartı x1800xt güç kaynağı da daha iyi olan ama diğer donanımın güzel

Alıntıları Göster
    arkadaşlar değiştirme imkenım var bu ekran kartı yerine ne önerirsiniz 130-140$+kdv aralığındaACİLLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk umutlu

arkadaşlar değiştirme imkenım var bu ekran kartı yerine ne önerirsiniz 130-140$+kdv aralığındaACİLLL

Alıntıları Göster
    7600GS ile değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

7600GS ile değiştirebilirsin.

Alıntıları Göster
    ya artık agp alınmaz die düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk umutlu

ya artık agp alınmaz die düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    zaten p5ld2 ye agp takılmaz diyorum ben de

x1600 de idare eder seni ama imkan varsa değiştir tabi ama verdiğin bütçe (hele ki oyun için) az bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

zaten p5ld2 ye agp takılmaz diyorum ben de

x1600 de idare eder seni ama imkan varsa değiştir tabi ama verdiğin bütçe (hele ki oyun için) az bence

Alıntıları Göster
    150$ civarına X800GTO var ama 169$'a X850XT en iyi seçim olacaktır
  • dvd-rw aldıktan sonra neden bi de cd-rw aldınki
  • quote:

Orijinalden alıntı: fixriterzi

dvd-rw aldıktan sonra neden bi de cd-rw aldınki
    7600gs al ekran kartı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtksnz

7600gs al ekran kartı olarak

Alıntıları Göster
    oyun hastası bısı deılsen ısını gorur fx5500 bile yetıo ewdekı makınada o war ama oyuun hastasıysan herseyı full grafık we cozunurluk acacaksan yuksek bı kart al onun harıcınde guzzel sıstem gule gule kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

oyun hastası bısı deılsen ısını gorur fx5500 bile yetıo ewdekı makınada o war ama oyuun hastasıysan herseyı full grafık we cozunurluk acacaksan yuksek bı kart al onun harıcınde guzzel sıstem gule gule kullan

Alıntıları Göster
    bencede ekran kartı hic olmamıs o sısteme hersey first class ekran kartı four class

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun.Güzel sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::KaRTaL::..

Hayırlı uğurlu olsun.Güzel sistem

Alıntıları Göster
    Sistem vga ve psu'dan kaybetmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sistem vga ve psu'dan kaybetmiş...

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Şu fikirleri sistemi satın almadan önce almak değil mi mantıklı olan? "Sistemi aldım hadi değerlendirin" demek ne kadar mantıklı? Ben olsam aldıktan sonra kimsenin yorum yapmasını istemem neden moralimi bozayım ki seçip almışım işte iyisi ile kötüsü ile ben seçmişim.

Lütfen sistemi almadan önce fikir isteyin, sistemi aldıktan sonraki yorumlar sizi sadece sıkıntıya sokar, sistem hiç bir zaman içinize sinmez. Çünkü herkes bir kulp bulacaktır...

Her şekilde hayırlı olmasını dilerim, sistem hakkında yorum yapmayacağım.

Teşekkürler,

Hicks

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Şu fikirleri sistemi satın almadan önce almak değil mi mantıklı olan? "Sistemi aldım hadi değerlendirin" demek ne kadar mantıklı? Ben olsam aldıktan sonra kimsenin yorum yapmasını istemem neden moralimi bozayım ki seçip almışım işte iyisi ile kötüsü ile ben seçmişim.

Lütfen sistemi almadan önce fikir isteyin, sistemi aldıktan sonraki yorumlar sizi sadece sıkıntıya sokar, sistem hiç bir zaman içinize sinmez. Çünkü herkes bir kulp bulacaktır...

Teşekkürler,

Hicks

Alıntıları Göster
    Bence
    1.anakartın conroe desteklemeliydi
    2.ekran kartını x850 XT alsaydın 512MB 1600Pro dan daha iyi performans gösterirdi

ama genel olarak sistem iyi ve uzun süre götürür seni güle güle kullan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

Valla arkadaşım ben de burda bi konu açtım işlemci ile ilgili ama konuyu açtıktan sonra ne kadar karar değştirdim ve stres oldum görmen lazım en sonunda değiştimemeye karar verdim arkadaşların çoğu bekle bekle yeni teknoloji gelecek buyursun hoş gelsin ama yorum yazan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim sadece ben bayaa bi stres oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

Valla arkadaşım ben de burda bi konu açtım işlemci ile ilgili ama konuyu açtıktan sonra ne kadar karar değştirdim ve stres oldum görmen lazım en sonunda değiştimemeye karar verdim arkadaşların çoğu bekle bekle yeni teknoloji gelecek buyursun hoş gelsin ama yorum yazan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim sadece ben bayaa bi stres oldum

Alıntıları Göster
    çok güsel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.