Şimdi Ara

arkadaşlar pc aldım DEĞERLİ yorumlarınızı alabilirmiyim??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Şu fikirleri sistemi satın almadan önce almak değil mi mantıklı olan? "Sistemi aldım hadi değerlendirin" demek ne kadar mantıklı? Ben olsam aldıktan sonra kimsenin yorum yapmasını istemem neden moralimi bozayım ki seçip almışım işte iyisi ile kötüsü ile ben seçmişim.

Lütfen sistemi almadan önce fikir isteyin, sistemi aldıktan sonraki yorumlar sizi sadece sıkıntıya sokar, sistem hiç bir zaman içinize sinmez. Çünkü herkes bir kulp bulacaktır...

Her şekilde hayırlı olmasını dilerim, sistem hakkında yorum yapmayacağım.

Teşekkürler,

Hicks

+1 çok haklısın hocam arkadaşım yeni sistemin hayırlı olsun güle güle kullan diyorum

• arkadaslar bu amd fx serili işlemciler hangi soketi kullanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: has_tr

arkadaslar bu amd fx serili işlemciler hangi soketi kullanıyor

939
  • quote:

Orjinalden alıntı: fixriterzi

dvd-rw aldıktan sonra neden bi de cd-rw aldınki

dvd-rw ancak cd-rw değil tekrar bak istersen...

cd-rom olması gayet mantıklı mp3 yüklerken bile dvd yi kullanıp hassasiyetini bozmaya gerenk yok...
  • arkadaslar bu chipset ne zamandan beri piyasada kol geziyor nforce-4 chipset 939
  • haa unutuyordum piyasaya am2 soket tipi çıktı eeee bunlara göre işlemci yok sadece ahtlon 64+ serisi war sempronun neden yok bazı anakart firmaları sempron 2800+ (am2 yapılıysa) sempron 3000+ (am2 yapılıysa) destekler diyor

ama piyasada sempron am2 yapılı işlemci yok sadece athlon 64+ serisinden bir kaç tane war
  • quote:

Orjinalden alıntı: has_tr

arkadaslar bu chipset ne zamandan beri piyasada kol geziyor nforce-4 chipset 939

nasıl yani fx serisi işlemciler 939 soket ve benim anakart nf4...

ne demek istedin..sen sorduğun sorunun farkında değilmisin?

fx serisi işlemciler hangi soketi kullanıyor demişsin hangi çipseti değil
    ve bunlar uzun zamandır piyasada neredeyse kalkmak üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 29 Temmuz 2006; 16:46:48 >

• ekran kartı denildiği gibi sisteme yakışmamış,ayrıca psu nun gücü oc uygulamalarında sistemi stabilitesinden eder.sistem sorun çıkarmaya başlar.bence psuyu güçlendirmelisin;
    zaten işlemcin D9XX serisinden olduğu için 95-130W güç çekecektir(kaynakwww.hardwareplus.com.tr )
    p5ld2 de üstdüzey kartlara katarsak 40-60W arası güç kullanacak.sırf 2 parçan 150W güç kullanacak.

quote:

Orjinalden alıntı: berk umutlu

Merhaba arkadaslar yaz basından beri bekliyorum ve sonunda son noktayı koydum.
    İNŞALLAH HAYIRLI OLUR

ANAKART:ASUS P5LD-2
    İŞLEMCİ:INTEL DUAL CORE 3.0 D930
    RAM:1GB KINGSTON 533MHZ
    HDD:160 GB SAMSUNG NCQ
    EKRAN KARTI:ASUS 512MB X1600PRO
    DWD WRITER:SAMSUNG
    CD ROM:LG 52X
    KASA:AOPEN ES55 300W

KDV DAHİL 1150 YTL

DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 29 Temmuz 2006; 16:56:48 >

• hayırlı olsunn ama o ekrankartı nerden çıktı şimdi osisteme x850 xt koysana senn sonra bak dalgana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.