Şimdi Ara

Arkadaşlar playstation 4 aldım ama güç kablosu biraz değişik bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldım hatta bugün bende bu kervana katılayım dedim ama aklıma bişey takıldı güç pirizi biraz işik yabancıların kullandığı gibi üç girişli ama yanında dönüştürücü var beyaz renkte normal açıldı bi sorun yok ama gidip durumu anlatsammı arkadaşlar önemlimi sizce bu durum etkilermi playstation 4 ü ayrıca 1 Terabaytı 1.270 liraya aldım kazık yemedim umarım size danışayım dedim.

• Dönüştürücü var ise sorun olmaz hocam. Fiyat konusuna gelince pronun gelmesine az kaldı fiyatlar illaki gerileyecek ama ne kadar bilmiyorum. 1 Tb için 1275 fena durmuyor ama pro çıkınca Ps4'lerin değeri ne olacak bilinmez.
  • piriz konusu sıkıntı olmaz. fiyatta 1200 lira gibi bir rakama alınabilirdi ama sağlık olsun diyelim iyi günlerde kullan
  • Bişey olmaz ps4 üniversal adaptör kullanıyor. Her türlü çalışır. Yalnız tavsiyem bir elektrikçi den ya da mağazadan bizim prizlere uygun kablo alsan daha iyi olur. Çevirici ler bazen temassızlık yapabiliyor. Az daha bekleseydin pro çıkacaktı. 100tl daha verip amazondan ps4 pro 1tb alırdın. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 21 Ekim 2016; 7:14:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden aldiniz. Yeni kasa 500 gb 1299 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

Nerden aldiniz. Yeni kasa 500 gb 1299 tl

Bimeksten aldım hocam ps4 pro ne kadar olur tahminen iyi almışmıyım sizce

• 1800 den aşağı olmayacak ama amazonda 1370tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimeksteki sony garantilimi yeni kasa alsaydin keske

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

Bimeksteki sony garantilimi yeni kasa alsaydin keske

Garantili hocam bimekse özelde 5 yıl garanti yaptırdım 124 lira verdim valla yeni kasa dediğin slimmi oluyor indirim vardı 500 gb 1290 1 tb 1270 e geldi 1 tb aldım :)) oyun yok yanında sadece

• Yeni kasa slim hocam , slim 1tb aldin dogrumuyuz

• Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın :)

• Ben 1Tb eurasia garantili slim ps4 ü 1199 + 75 lira maxipuan hediyeli sekilde aldim.Daha uygunuda vardir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 21 Ekim 2016; 11:34:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın :)

Tşk ederim hocam önereceğin oyunlar varmı :) ve nerde uygun fiyata bulurum

• götür geri ver hocam o paraya amazondan pro alin ,yanlis almisim deyince geri almalari lazim bu saatden sonra ps4 alinmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın :)

Tşk ederim hocam önereceğin oyunlar varmı :) ve nerde uygun fiyata bulurum

Daha önce hangi oyunları oynama fırsatınız oldu bilmiyorum ama The Last of Us Remastered, Uncharted 4, Until Dawn, Infamous Second Son gibi konsola özel oyunları size tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

götür geri ver hocam o paraya amazondan pro alin ,yanlis almisim deyince geri almalari lazim bu saatden sonra ps4 alinmaz

Amazondan almasam pro normalde fiyatı ne kadar

• TR fiyatini tahmin etmek zor degil dövïz kuru normale dönmeye basladi hocam 1700 tl olur ,bir tanidik falan yok mu onun kredi kartindan siparis verin veya avrupada emmi dayi vardir onlara siparis ver yanicok alternatif var pro yu temin etmek icin dedigim gibi bu saatden sonra ps4 alinmaz üstüne biraz daha ilave edilip pro alinmasi lazim zaten diger ps4 oyunlari ile uyumlu her ps4 oyunu proda daha iyi calisacak özellikle gelecek oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.