Şimdi Ara

Arkadaşlar priest açtım bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.1.5 senedir WoW'u bırakmıştım.Age of Conan,Aion filan oynadım hiçbirine tutunamadım bir türlü tekrar WoW'a döndüm.Druidimden sıkıldım bir priest açıyım dedim.Priest ile ilgili tam bir bilgim yok bu nedenle sorularım var.
    1.Karakterimi hızlı bir şekilde kasıyorum.Bir an önce 80 olmalıyım.Para kasmak için mining ve skining aldım.Ama biliyorum ki bunlar 80 olduğum zaman değişecek.Sizce hangi meslekleri alırsam hem priest olan karakterim faydalanır,hem de iyi para kasarım?
    2.Priesti kasması biraz zor açıçası.Wowwikiden levelling buildlerine baktım ve shadow talentine verdim.Şu an levelim 22.Sanırsam shadow priest olmam düşük levellarda dungeonlarda healer olarak görev almama engel değil.Yani healer olmam için bu levellarda ille de holy olmam gerekmiyor çünkü holy olursam solo kasmakta zorlanacağımı düşünüyorum.(Aslında 3-4 dungeonda rahat bir şekilde healerlık yaptım sonra Stormwinddeki Stockade dungeonunda tank baya bi adam çekti onu heallıyamadım sonra salak salak konuştu sinirimi bozdu,ikilemde kaldım holy mi olmam gerekir diye)
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferruel -- 27 Haziran 2010; 15:24:14 >

• belki konuyla ılgısı yok ama neden druidden sıkıldıgını sorabılırmıyım:)
  • Arkadaşım lvl 50 ye kadar priest kasması biraz zordur nedeni ise manaın çabuk bitmesidir. Benim fikrimi sorarsan lvl 50 ye kadar BG ( call to arms ) bu hafta WG call to arms kazandıgın zaman çok iyi exp verir ve dungeonlarla kasman Lvl 50 ye kadar benim dedigim şekilde kasarsan talent olarak DISC gitmeni tavsiye ederim.
  • bak priest kasmak zor iş eğer sabırlıysan kas sabırsızsan başka class seç ayrıca shadow leveling için ideal bi de enchanting ve tailoring gidersen para yaparsın tailoring itemleri disenchantlayıp satarsın AH de ama dediğim gibi eğer sabırlıysan oyna priesti level 50 den sonra sıkmaz ama
  • Meslek konusunda arkadaşın dediği doğru. Başından beri enchanting ve tailoring kasmalısın. 80 yapınca meslek değiştirmek zorunda kalmazsın ayrıca level atlarken toplayacağın matlar ile meslekleri geliştirebilirsin. Masrafı olmaz. Sonradan meslek kasmak çok masraflı oluyor. düşük level matlar yüksek levellerden pahalı nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraaktas

Arkadaşım lvl 50 ye kadar priest kasması biraz zordur nedeni ise manaın çabuk bitmesidir. Benim fikrimi sorarsan lvl 50 ye kadar BG ( call to arms ) bu hafta WG call to arms kazandıgın zaman çok iyi exp verir ve dungeonlarla kasman Lvl 50 ye kadar benim dedigim şekilde kasarsan talent olarak DISC gitmeni tavsiye ederim.

sacma shadow prinin manası cok zor biter hele bidee sprit agırlıklı ıtem kastıysan zaten sonradan sprit gidiyosun pride bi talent vardı adını unuttum spritin %20 kadar spell power veriyor ayrıca ben yeni player olmama ragman 5-6 gunde 52 yaptım arkdasın deneyımıde varmıs daha erken kasar zaten

edit: shadow talentine vermısken healerlık cok zor cunku shadowun adam oldurdukce mana regen veren talente sahıp ama dungeonda healer oldugunda her mob dalgasından sonra mana arası vermen gerkır boss keserkende bıtebılıor yani shadowsan sadece dps secenegını sec bıraz daha fazla beklersın ama doğru olan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Hava Dalgası -- 30 Haziran 2010; 11:17:50 >

• Cevaplarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.