Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Arkadaşlar PSP Alacağım Ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi Kartı Sorunum Var Yön Ve Evkur'a Kaldık Buradan alacağımda Büyük İhtimal 3004 Verilecek. Oyun Hediyesi filandan geçtim ama ya kırdıramazsam?.

Kırılabilen versiyonları yazarsanız ona göre bir cihaz temin etmek istiyorum. Konu varsada arama yapmadan açıyorum fakat çok acil satın alacağım PC Devrini kapattım.

• 6.35 ve altı kiriliyor diye biliyorum 6.35 in altindan %90 eminim ama 6.35 ten %70 eminim.
    Bu arada hayirli olsun
  • Çok teşekkür ediyorum.Umarım aldığımda kendi çabalarımla kırabilirim ayrı bir para ödeyecek durumda değilim kırdırma mevzusuna :)
  • Bizim burada 30 liraya kırıyorlar Ben de 3004 alacağım 450 liraya 8gb memory stick + cfw(kırdırma işlemi).
  • Senetli 3 Mağaza Var Burada. Evkurda Ve Yön Mağazasında PSP Yok Şaşkınlık İçindeyim. Bir Yerde buldum oda yarın gelicek dediler :). Kırdıramazsam elimde kalıcak offf :(
  • versiyon olarak psp go dahil 6.35 kırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

versiyon olarak psp go dahil 6.35 kırıldı

Çok teşekkür ediyorum sağolun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6.35 En Son Versiyonmudur Peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koderap

6.35 En Son Versiyonmudur Peki ?

http://tr.playstation.com/psp/' ye göre 6.39 ama kırılabilen en güncel versiyon 6.35.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 1 Haziran 2011; 18:35:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.