Arkadaşlar başlıkta sizi bu konuya çekmek için yaptım . Saçma bişi olcak ama hangi özellikleri yazarsam psu nun yeterli olduğunu anlarım yada ben yazıyım watt ı yazıyım siz söyleyin , ama hangi özellikleri yazacaımı söyleyin .
resmini çek koy bence daha iyi olur. ama yeterlimi bide o var değilmi. sen neye yetermi diye soruyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sistem özelliklerini ve psu modelini yazarsanız daha rahat cevaplama fırsatı yakalarız.
ASUS GTX560 SE DIRECTCU GDDR5 1.5GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI AMD FX X4 4100 SOKET AM3+ 3.6GHZ 12MB CACHE 32NM İŞLEMCI TOSHIBA 3,5" 500GB SATA 3.0 32MB ÖNBELLEK 7200RPM HARDDISK GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM GIGABYTE 780T-D3L AMD 760G + SB710 SOKET AM3+ 1666MHZ(O.C.) SATA 2.0 USB 2.0 ANAKART
XILENCE REDSTORM 550W MIDT ATX SİYAH KASA Yeterlimi psu 'su kasasının yanında gelen bi psu marka model bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: carter
Sistem özelliklerini ve psu modelini yazarsanız daha rahat cevaplama fırsatı yakalarız.
cevabımı yazdım cevap alamadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Felaked
quote:
Hocam alıntı yapmadığınızdan dolayı görmemişim cevaba gelecek olursak sisteminiz için yeterli olacaktır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Felaked
quote:
Hocam alıntı yapmadığınızdan dolayı görmemişim cevaba gelecek olursak sisteminiz için yeterli olacaktır.
Oh içim rahatladı . Kardeş önceden konu açtımda cevap yazılmadı bide biliyosan bi zahmet işlemci ile anakart uyumlumu bakabilir misin lütfen ?