Arkadaşlar Yohoho'nun 2004 te hazırladığı Puzzle Pirates oyunu manyak bir oyundur .Öncelikle oyun hakkında bilgi veriyim . Oyun bir çeşit puzzle oyunlarından oluşuyor. Öncelikle kendimize bir iş buluyoruz.Gemiye biniyoruz sonra gemideki istasyondaki işleri yapıyoruz.İstasyondaki işler şöyle sıralıyım;
Gunner topculuk sadece pirate ve üstü kişiler veya kaptan emir verirse yapabilirler. Bilge su işidir Sail yelken işidir Rig yelken Navigation Gemiye %20 hız katar Carpentery marangozluk hasarı indirir
Öncelikle bu oyunları oynamak için önce yan hesap açıp oyunun mantığını kavramanız gerekmektedir oyunu öğrenince asıl hesaptan oynayın .
Oyunu çeşitli videolardan öğrenebilirsiniz.Youtubeye örneğin puzzle pirates bilge felan yazabilirsiniz.
Gelelim gemiye nasıl binilir Öncelikte sağ tarafta ye tıklıyoruz Bir gazete çıkıyor karşımızı news diyor onun yanında notice board yazıyor iş ilanları Orada jobbing e tıkladığımız vakit geminin kaptanın onayını bekliyoruz.Onaylarsa karşımıza accept declined seçeneği geliyor ve birliğin iyi olup olmadığını anlamak için crew infosuna bakmamız gerek beğendiyseniz accept diyin ve çalışın ilk seferde 1 2 k para alırsınız.Oyunda iyileşirseniz elite pilly yaparsınız. Pilly gemi seyahatidir.
Şimdi size oyunda seviye sıralmasını yapıcam
Able proficent distinguest respectec master renowned grand master legandery ultimate
Evet ultimate olduğunz an zaten size tüm işler açık herkes size teklif eder Arkadaş çevresi yapmak istiyorsanız oyunda geçen korsanın üzerinde kalp işaretine tıklarsanız sizi kabul ederse arkadaş olursunuz bu oyunda Türkler de arttı Ama geneli ingliz biz oynarsak oyunu ful türke çeviririz. Güzel oyundur ilk 1 ay sıkıcı gelebilir sonra bırakamassınız
Ben 6 senedir oynuyorum.
Bu oyunda işlerden kazandığınz parayı eğlenceye çevirebiliyorsunuz inne gidip poker hearts spades oynuyabiliyorsunuz Ve oyunun kendi eğlence oyunlarıda var trease drop ,swordfight ,rumble,drinking oyunları oyun güzeldir oynayın zekanız artsın
Ben viridan oceanda oynuyorum pm atmak istiyorsanız mkman hesabına atınız
Sorun olursa ben burdayım
Güncel
Programın linkiwww.puzzlepirates.com giriyoruz.Karşımıza çıkan play now a tıklıyoruz sonra java uyarısı gelicek run diyoruz ve yüklenmesini bekliyoruz create account seçeneği çıkcak oradan karakterimizi yaratıp oyunun yüklenmesini bekliyoruz.Başarılar oynuyanlar sıkılmadan oynuyabileceklerdir.