Şimdi Ara

Arkadaşlar QT nedir ve ne işe yarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar içinizde bilen biri varsa yardımcı olbilir mi başlıkta da görüldüğü gibi QT nedir ve ne işe yarar

• Şimdi bu karışık bir konu ama şöyle anlatayım.QT arayüz geliştirmeye yarar.Mesela Opera ve Skype geliştirilirken kullanılmıştır.C++ kullanır.Nokia için program geliştirme aracıdır.

Bazı programların oyunların çalışması için QT'ye ihtiyaç vardır.QT yüklenmezse o oyunlar programlar çalışmaz.Yani çok çok az da olsa profesyonel kullanıcılar içindir diyebiliriz.Eğer senin ihtiyacın yoksa işine yaramıyor demektir.
  • çok teşekkürler internette dolaşırken görmüştüm bazı arkadaşlar kesin yüklenmeli diyodu bende bilen birine sorayım dedim
  • @NomadCRY

aydınlattığın için saol hocam, şahsen bende bilmiyordum. Sanırım S60v5, ^3 gibi yeni nesil cihazlar için üretilmiş olmalı. En son v3 kullandığım için yabancıyım o sürümlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

@NomadCRY

aydınlattığın için saol hocam, şahsen bende bilmiyordum. Sanırım S60v5, ^3 gibi yeni nesil cihazlar için üretilmiş olmalı. En son v3 kullandığım için yabancıyım o sürümlere.

QT eskiden beri var ama daha çok dediğin sürümdeki telefonlara yarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.