Şimdi Ara

Bu parçanın adı nedir ve ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, aracımda "enjeksiyonu kontrol ettirin" hatası mevcut.
    Araç Megane 4 dci edc.

Usta cihaz ile baktı tam emin olmamakla birlikte aşağıda paylaştığım görüntülerdeki parçadandır dedi. Gidişinde, çekişinde bir sorun yok dedi, sürdü kontrol etti Arızayı silmişti geçen ay. Bugün yine aynı arızayı verdi. Düz yolda gaza yüklendim alakası var mı bilmiyorum.
    Not:2 ay önce aküsünü değiştirdim. Fabrika çıkışı neyse aynısını taktırdım.(Mutlu akü)

Bu parçanın adı nedir ve ne işe yarar? Bu parçanın adı nedir ve ne işe yarar? Bu parçanın adı nedir ve ne işe yarar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gösterdiğin parça Maf (Mass Air Flow Sensör) sensörü bir temizletin sorun çözülmez ise tekrar bakılır. Maf bozuksa performans sorunları yüksek yakıt tüketimi vs olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. performans da bir sorun yok gibi ama şuanda yakıt 7.7 gösteriyor 200km ortalama için, sanırım yakıt fazla gibi.(Ankara'da şehir içi kısa mesafe kullanıyorum bazen de çok sıkışık trafik).
    Bir temizleteyim bakalım ustanın gönlü olursa. Yenisi 4000 lira civarıymış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MAF sensörüdür muhtemelen, umarım öyledir diyelim. Turbo westgate ise daha büyük masraf açar. Hoş çekişte bir sorun yoksa westgate olma ihtimali yok.

• alican8 kullanıcısına yanıt

Kendin de temizleyebilirsin usta ile uğraşmana gerek yok, ama bu parça kolay kolay arıza verecek veya kirlenecek bir parça değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 8 Aralık 2024; 22:49:45 >
  • Hava akis sensörü de deniyor. Bazen yanlış okuyabiliyor yakıt hava karışımı dogru olmuyor Liqui Moly markasinin Maf Hava Akış Debimetre Sensör Temizleyicisi var söküp temizleyin kurulamayın kendi kurusun takin balata spreyiyle veya başka kimyasalla temizletmeyin sanayide eline geceni sıkıyor ustalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 10 Aralık 2024; 21:55:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu basit parçanın ismi nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.