Dostum warlock acmissin sanirim ilk karakterin. Eger oyuna yeni basliyorsan bana gore warlock profesyonel bir oyuncunun oynayacagi karakterdir. Forumdan katilmicak arkadaslar olabilecektir belki ama sana tavsiyem range karakter seviyorsan hunter mage gibi oynaması daha kolay karakterleri baslangic olarak denemendir.
Pro gelmiş beyler
Ahkam kesmek yerine bide sen armory linki verseydin progresine bakip gözümüz gönlümüz acilsaydi arkadasim. Ha ömrün hayatin wowda 5 man dungeon gecmemisse onada saygi duyarim tabi.
Dostum warlock acmissin sanirim ilk karakterin. Eger oyuna yeni basliyorsan bana gore warlock profesyonel bir oyuncunun oynayacagi karakterdir. Forumdan katilmicak arkadaslar olabilecektir belki ama sana tavsiyem range karakter seviyorsan hunter mage gibi oynaması daha kolay karakterleri baslangic olarak denemendir.
Pro gelmiş beyler
Ahkam kesmek yerine bide sen armory linki verseydin progresine bakip gözümüz gönlümüz acilsaydi arkadasim. Ha ömrün hayatin wowda 5 man dungeon gecmemisse onada saygi duyarim tabi.
Pantalon ve chestteki mavi soketlere 40 str yerine Etched Demonseye(20 str + 20 hit) takabilirsin.. soket bonusunu aldıgın için yine 80 str olacak ve ekstradan 40 hit gelecek..
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
quote:
Orijinalden alıntı: hancer271
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hancer271
Pro gelmiş beyler
Pantalon ve chestteki mavi soketlere 40 str yerine Etched Demonseye(20 str + 20 hit) takabilirsin.. soket bonusunu aldıgın için yine 80 str olacak ve ekstradan 40 hit gelecek..
Fazladan 40 HR benim hiç bir işime yaramıyor ki hocam.Expertise yarayabilir ama hit %8'den sonra ziyan oluyor.Hem alt karakterde purple gem yok o yüzden de koymamış olabilirim
Ben sırf soket bonusu alayım çirkin gözükmesin diye 10 str bile olsa basıyorum bazen :) hem mor ve turuncu gemler daha ucuza geliyor..
Abi siz uçmuşunuz
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
Abi siz uçmuşunuz
Dostum sende öğreniceksin bizde anamızın karnında öğrenmedik ya
@tosunpasa Tertipli bir insanın hali başka :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
Abi siz uçmuşunuz
Dostum sende öğreniceksin bizde anamızın karnında öğrenmedik ya
@tosunpasa Tertipli bir insanın hali başka :)
Hayırlısı bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme