Şimdi Ara

Arkadaşlar resimde ki tam olarak nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Arkadaşlar resimde ki tam olarak nedir ?

Merhabalar para biriktirip zar zor bu ejderha'dan aldım.Oyunu sadece denemek amaclı indirdim , ilk 20 lv. ücretsiz olduğu için oynama fırsatım oldu.Oyunda ki görevleri yaparken aldığım keyif gerçekden harika.Yalnız oyunda çok yeniyim.Az buçuk almanca biliyorum o yüzden almanca dil seçeneği olması işimi kolaylaştırıyor.Demek istediğim şudur ki bir yerden bir yere giderken yoruluyorum , haritalar çok büyük.Ejderha aldımda ben bunun üzerine binip giderim zannediyordum

• Dostum 40.lvlda normal binek 60.lvlda ise ucan bineğe binme yeteneğin açılıyor. Bu lvllara kadar alacakların binek değil sana sadece eşlik eden companionlar olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • binek lvllarını yazıyım sana.
    20 lvl %60 hızlı yer bineği
    40 lvl %100 hızlı yer bineği
    60 lvl %150 hızlı hava bineği( cataclysm varsa azerothtada uçabiliyosun)
    70 lvl %280 hızlı hava bineği
    80 lvl %310 hızlı hava bineği
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilSNeveRCrY

Dostum 40.lvlda normal binek 60.lvlda ise ucan bineğe binme yeteneğin açılıyor. Bu lvllara kadar alacakların binek değil sana sadece eşlik eden companionlar olacaktır.

Cok teşekkür ederim arkadaşlar o halde bineğe binme hayallerim suya düştü.İş konularını ayarlayımda başlamayı düşünüyorum.

Teşekkürler
  • Şayet gidip de orijinal alıp başlarsanız Silvermoon'a bekleriz.
    Hem guildimiz var, guild olayı olmasa bile forumdan neredeyse herkes orada gibi.
    Gelecekler de var, herkes değilse bile birçok oyuncu birbiriyle ilgilenmekten, yardımlaşmaktan zevk duyan oyuncular.
  • Dostum warlock acmissin sanirim ilk karakterin. Eger oyuna yeni basliyorsan bana gore warlock profesyonel bir oyuncunun oynayacagi karakterdir. Forumdan katilmicak arkadaslar olabilecektir belki ama sana tavsiyem range karakter seviyorsan hunter mage gibi oynaması daha kolay karakterleri baslangic olarak denemendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancer271

Dostum warlock acmissin sanirim ilk karakterin. Eger oyuna yeni basliyorsan bana gore warlock profesyonel bir oyuncunun oynayacagi karakterdir. Forumdan katilmicak arkadaslar olabilecektir belki ama sana tavsiyem range karakter seviyorsan hunter mage gibi oynaması daha kolay karakterleri baslangic olarak denemendir.

Yakup abi doğru diyor. Ama ben olsam istediğimi kasardım.
  • quote:

Dostum warlock acmissin sanirim ilk karakterin. Eger oyuna yeni basliyorsan bana gore warlock profesyonel bir oyuncunun oynayacagi karakterdir. Forumdan katilmicak arkadaslar olabilecektir belki ama sana tavsiyem range karakter seviyorsan hunter mage gibi oynaması daha kolay karakterleri baslangic olarak denemendir.

Ne alakası var ya WoW da class lar arası o kadar fark yoktur belki bazıları yeni başlayan birine göre daha kolay kasılabilir ancak skill leri anlayabilecek bir ingilizce(ya da oyunu hangi dilde oynuyorsa) ve kavrayabilecek bir ortalama beyne sahip olan hepsini yeterince oynar. Warlock u profesyonel hunter ı newbie karakteri yapan nedir söyler misin?

Tabiki de hoşuna gideni oynamalı. Hiç bir fark yoktur nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

quote:

Ne alakası var ya WoW da class lar arası o kadar fark yoktur belki bazıları yeni başlayan birine göre daha kolay kasılabilir ancak skill leri anlayabilecek bir ingilizce(ya da oyunu hangi dilde oynuyorsa) ve kavrayabilecek bir ortalama beyne sahip olan hepsini yeterince oynar. Warlock u profesyonel hunter ı newbie karakteri yapan nedir söyler misin?

He he hunterı benim gibi 70 IQ'lu elemanlar oynasın diye yaratmışlar.
    Hem petimiz de var, kolay kolay ölmüyoruz leveling yaparken.

Profesyonel oyuncular için de warlock açmışlar, hatta sen de warlock oynuyosundur şimdi, saygılar abi.

Edit:
    orosbu numarasi varmi (2v2 Team)
    rus kasar lazim (3v3 Team)

Ulan ne gereksiz adamların lafına bakıp da canımı sıkıyomuşum arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 23 Kasım 2011; 18:40:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

quote:

He he hunterı benim gibi 70 IQ'lu elemanlar oynasın diye yaratmışlar.
    Hem petimiz de var, kolay kolay ölmüyoruz leveling yaparken.

Profesyonel oyuncular için de warlock açmışlar, hatta sen de warlock oynuyosundur şimdi, saygılar abi.

Edit:

Ulan ne gereksiz adamların lafına bakıp da canımı sıkıyomuşum arkadaş.

Alıntıları Göster
    quote:

╔══════╗
    ║o-<--<║
    ╚══════╝

allahını seven üzerime toprak atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 23 Kasım 2011; 19:06:39 >

• quote:

Pro gelmiş beyler
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Şöyle sorayım yeni başlıcak biri tüm seriyi Set halinde alsa birde aylık premium alsa. Ne kadara patlar açılış ?
  • http://www.sanalsaray.com/Kategori/WOW_FULL_PAKET_5_in_1/10/261/2829

tüm paketler + 2 aylık gamecard 105tl

bunu alınca 3 ay oyuna para vermeyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

http://www.sanalsaray.com/Kategori/WOW_FULL_PAKET_5_in_1/10/261/2829

Sadece sitesinden 10 gb'lik sürümü indirip - oyun içerisinde CD-KEY'i yazmam yeterli midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Sadece sitesinden 10 gb'lik sürümü indirip - oyun içerisinde CD-KEY'i yazmam yeterli midir ?

oyun içerisinden derken battle.net sitesindeki hesabını kastediyorsan evet yeterli.sırasıyla 3 cd-keyi de gireceksin.1 ay ücretsiz oluyor zaten.ardından da 2 aylık gamecardı girersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

oyun içerisinden derken battle.net sitesindeki hesabını kastediyorsan evet yeterli.sırasıyla 3 cd-keyi de gireceksin.1 ay ücretsiz oluyor zaten.ardından da 2 aylık gamecardı girersin

İlginiz ve hızlı cevabınız için teşekkür ederim.

• yalnız bir şeye dikkat ettinizmi cücük kadar dragona "silbernes drachenfalkenjunges" diye isim vermişler... adam böyle deve kadar ismi görünce binilecek bir şey zannetmesi doğal. Almanları seviyorum
  • Tahmin ettiğim kişi iseniz KO bırakıp wow a dönmeniz çok isabetli bir karar olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Tahmin ettiğim kişi iseniz KO bırakıp wow a dönmeniz çok isabetli bir karar olmuş.

Evet , guzel gorusunuz icin tesekkur ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Pro gelmiş beyler

Ahkam kesmek yerine bide sen armory linki verseydin progresine bakip gözümüz gönlümüz acilsaydi arkadasim. Ha ömrün hayatin wowda 5 man dungeon gecmemisse onada saygi duyarim tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.