Şimdi Ara

Arkadaşlar SD yayınlar için tavsiye LCD??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba anneme lcd alacağım uydudan sd yayınları izliyor.
    aklımda 3 farklı marka var

1.toshiba 32mv732 100hz lg panel teknosa da 899 tl bonusa taksit ve 50tl hediye çeki var
    2.samsung 32ld550 yada 551 buda 850-900 arasında dolanıyor 50hz
    3.lg 32lk450 buda 850-900 arasında dolanıyor.50hz

veya sizin bildiğiniz yada kullandığınız tecrübe ettiğiniz sd performansı iyi olan lcd tv?

teşekkürler

• Merhabalar, ailem senelerdir Toshiba kullanıyor ve ben de onlara gittiğimde hala TV'nin SD performansına hayran kalıyorum.

TOSHIBA 32LV833G FHD LCD TV ' de iyidir. Bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Merhabalar, ailem senelerdir Toshiba kullanıyor ve ben de onlara gittiğimde hala TV'nin SD performansına hayran kalıyorum.

TOSHIBA 32LV833G FHD LCD TV ' de iyidir. Bakabilirsiniz.

cevap için teşekkürler
    o tv ye de bakmıştım tek derdi toshiba o tvde a-mva3 (AUO) PANEL kullanmış olması,izleme açıları biraz düşük bu yüzden elemiştim o tvyi birde metabrain işlemci yok bu lv833g de

1 oy toshibaya sanırım 32mv732 yi alacam

• Anne evinde genelde izleme açıları bellidir. Herkes sürekli aynı koltukta oturur Açısal olarak pek sıkıntı yaşayacaklarını zannetmiyorum o yüzden. MV732 F/P olarak daha uygun bir ürün ama dediğiniz gibi. Ben fikir olsun diye o linki verdim size. Toshiba mantıklı seçim olur ama.
  • benim tavsiyem full hd değil hd ready,yani 1366x768 almanızdır.uydu alıcısınıda hdmi ve scartla değil rca-sarı kırmızı beyaz kabloyla bağlantı yapmalısınız.
  • SD yayın için Panasonic Plazma en doğru seçim ( Kendim kullanıyorum )
    philips led, Sony Lcd hepsini gördüm ama sd yayın için Plazmaaaaaa
  • Ben oturma odamda samsung 32c450 kullaniyorum ve cok memnunum. Usb den her formattaki filmi izleyeniliyorum sd yayinlarda gayet guzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,görüntüde tv kadar bağladığınız cihaz ve ekipmanlarında önemi vardır, ben 1 hafta önce 42 pfl 7696 philips tv aldım almadan öncede receiver modelleri konu başlığını alt üst ettim bütün hd receiverlerle ilgili yorumlara baktım trt 1 hd atv hd,yi seyredeyim diye gelgelelim tv,yi ilk önce evdeki 7 yıllık next xcam sd receivere scart ile bağladım inanın çok net bir görüntü var heleki kanal d fok atv hd yayın gibi hd receiver almaktan vazgeçtim şuan size şu markayı seçin demeyeceğim ama bu saatten sonra 50 hz yada hd ready tv tercih etmeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

merhaba,görüntüde tv kadar bağladığınız cihaz ve ekipmanlarında önemi vardır, ben 1 hafta önce 42 pfl 7696 philips tv aldım almadan öncede receiver modelleri konu başlığını alt üst ettim bütün hd receiverlerle ilgili yorumlara baktım trt 1 hd atv hd,yi seyredeyim diye gelgelelim tv,yi ilk önce evdeki 7 yıllık next xcam sd receivere scart ile bağladım inanın çok net bir görüntü var heleki kanal d fok atv hd yayın gibi hd receiver almaktan vazgeçtim şuan size şu markayı seçin demeyeceğim ama bu saatten sonra 50 hz yada hd ready tv tercih etmeyiniz.

annemde de next5000 serisi bir receiver var,şunu anladım ki full hd lcdler sd yayın için dizayn edilmemişler fakat maalesef türkiyede kanalların %90 sd yayın yapıyor.Sd yayınlar için en iyi çözüm plazma gibi duruyor anlatılan ve önerilenlere göre ama annemin tv seyrettiği oda küçük,plazmalarda 106 ekrandan başlıyor :(
    bu yenileme hızı konusu da biraz karışık paneller 100 hz değil yazılımla 100 oluyorlar
    sanırım toshiba ya 32xv733g yada 32mv732 alacağım bakalım hangisine karar verirsem artık.

bu arada üşenmeyip fikrini belirtlen arkadaşlara teşekkür ederim

• bugün teknosa indiriminden
    32mv732 televizyonu aldım 12 taksit 809tl ye
    tüm yazanlara teşekkürler
  • aldığım toshiba 32mv732 tvyi bugün kargo teslim etti.Kurdum tvyi annemde eski model next5000 uydu cihazı var scarttan bağladım tvye SD yayınlarda hiç sıkıntı yok,kayan yazılarda bulanıklaşma vs yok,gs-kazan maçına baktım bulanıklaşma sorunu yok hareketli sahnelerde,kısaca sd yayınlar fazlasıyla memnun etti beni.
    eh fiyatıda uyguna geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gino

aldığım toshiba 32mv732 tvyi bugün kargo teslim etti.Kurdum tvyi annemde eski model next5000 uydu cihazı var scarttan bağladım tvye SD yayınlarda hiç sıkıntı yok,kayan yazılarda bulanıklaşma vs yok,gs-kazan maçına baktım bulanıklaşma sorunu yok hareketli sahnelerde,kısaca sd yayınlar fazlasıyla memnun etti beni.

hayırlı olsun,sanırım teknosa.comdan aldınız,mv732 nin paneli nedir acaba?birde 100 hz programlamı yoksa gerçek 100 hz midir?

internetten alımlarda ölü piksel çıkarsa ne oluyor,bunun dışında toshibanın servisini iyi duymamıştım pek,bende düşünüyorum ama kararsızım bu sorular yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Ekim 2011; 1:33:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

aldığım toshiba 32mv732 tvyi bugün kargo teslim etti.Kurdum tvyi annemde eski model next5000 uydu cihazı var scarttan bağladım tvye SD yayınlarda hiç sıkıntı yok,kayan yazılarda bulanıklaşma vs yok,gs-kazan maçına baktım bulanıklaşma sorunu yok hareketli sahnelerde,kısaca sd yayınlar fazlasıyla memnun etti beni.

hayırlı olsun,sanırım teknosa.comdan aldınız,mv732 nin paneli nedir acaba?birde 100 hz programlamı yoksa gerçek 100 hz midir?

internetten alımlarda ölü piksel çıkarsa ne oluyor,bunun dışında toshibanın servisini iyi duymamıştım pek,bende düşünüyorum ama kararsızım bu sorular yüzünden

evet teknosa'da aldım.Aldığım mv732g nin paneli lg s-ips,toshibalarda eğer tv kutusunu görüyorsanız satın alacağınız yerde yeni kullanılan kare barkodların hemen üstünde yada yanında büyük bir harf vardır paneli söyler yada tv nin arkasında ürün kodunun olduğu yerde vardır.
    L------ lg panel s-ips
    A------ Auo a-mva
    H----- ips-alpha
    K----- s-pva samsung
    C----- chin li sanırım s-mva
    S----- sharp asv

ben matrise de baktım benim panel s-ips
    panel gerçek 100hz panel değil ama burada andy1 adlı kullanıcı arkadaşımızın bir yazısını okumuştum gerçek 100hz panellerin seyrettiğimiz yayınlarla ilgili bazı sorunlar olduğu ile ilgili bulup okuyabilirsiniz.
    Benim aldığım 32 inç bu yüzden servisle herhangi bir kontağım olmadı,tnb yi aradım 32 inç ekranları kendmizin kurabileceğimizi garantinin fatura tarhinden başladığını söyledi,piksel testi yaptım herhangi bir sorun yok benim aldığımda.Ölü piksel konusunda belirli adete kadar firmalar değişim yapmıyor diye biliyorum.Yinede net bir bilgim yok.

bu tv konusu gerçekten belirli bir süre sonra kafayı iyice bulanıklaştırıyor.Bende yaklaşık 1 ay araştırdım lg lk 530 ve bu aldığım tv arasında kaldım lk530 hiç ucuzlamadı maalesef.Toshibanın sd yayınlarda başarılı olduğunu okudum birkaç yerde.Ama sd yayınlar için önerilen genel anlamda plazma ama onlarda 40inçten başlıyorlar çok büyük.

size kolay gelsin zor iş tv almak eskiden markaya bakardık sony-phlips alırdık şimdi öyle değil :)

• quote:

quote:

quote:

evet teknosa'da aldım.Aldığım mv732g nin paneli lg s-ips,toshibalarda eğer tv kutusunu görüyorsanız satın alacağınız yerde yeni kullanılan kare barkodların hemen üstünde yada yanında büyük bir harf vardır paneli söyler yada tv nin arkasında ürün kodunun olduğu yerde vardır.
    L------ lg panel s-ips
    A------ Auo a-mva
    H----- ips-alpha
    K----- s-pva samsung
    S----- sharp asv

panel gerçek 100hz panel değil ama burada andy1 adlı kullanıcı arkadaşımızın bir yazısını okumuştum gerçek 100hz panellerin seyrettiğimiz yayınlarla ilgili bazı sorunlar olduğu ile ilgili bulup okuyabilirsiniz.
    Benim aldığım 32 inç bu yüzden servisle herhangi bir kontağım olmadı,tnb yi aradım 32 inç ekranları kendmizin kurabileceğimizi garantinin fatura tarhinden başladığını söyledi,piksel testi yaptım herhangi bir sorun yok benim aldığımda.Ölü piksel konusunda belirli adete kadar firmalar değişim yapmıyor diye biliyorum.Yinede net bir bilgim yok.

bu tv konusu gerçekten belirli bir süre sonra kafayı iyice bulanıklaştırıyor.Bende yaklaşık 1 ay araştırdım lg lk 530 ve bu aldığım tv arasında kaldım lk530 hiç ucuzlamadı maalesef.Toshibanın sd yayınlarda başarılı olduğunu okudum birkaç yerde.Ama sd yayınlar için önerilen genel anlamda plazma ama onlarda 40inçten başlıyorlar çok büyük.

size kolay gelsin zor iş tv almak eskiden markaya bakardık sony-phlips alırdık şimdi öyle değil :)

sağolasın bilgiler için,kafa allak bullak oldu yav,biri öyle diyor biri böyle biri servisi kötü diyo,biri hz şu yaramaz bu böyle

son kararım değişmezse toshibanın 40 inç mv serisini düşünüyorum bakalım yalnız ilginç olan 40lw 999 tl iken 40mv 1266 tl biri 50 diğeri 100 hz,sırf hz için bu kadar fiyat farkı garip geldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

L------ lg panel s-ips
    A------ Auo a-mva
    H----- ips-alpha
    K----- s-pva samsung
    S----- sharp asv

sağolasın bilgiler için,kafa allak bullak oldu yav,biri öyle diyor biri böyle biri servisi kötü diyo,biri hz şu yaramaz bu böyle

son kararım değişmezse toshibanın 40 inç mv serisini düşünüyorum bakalım yalnız ilginç olan 40lw 999 tl iken 40mv 1266 tl biri 50 diğeri 100 hz,sırf hz için bu kadar fiyat farkı garip geldi

toshibanın 40 lık panelleri çoğunlukla Samsung panel yani s-pva panel kullanılmıştır.

40LV703,40LV733-LTA400HM02 SAMSUNG
    40XV733-LTA400HF11 SAMSUNG
    40RV733,40RV743-LTA400HM02 SAMSUNG
    40VL733-LTA400HF12 SAMSUNG
    40WL753-LTA400HL01 SAMSUNG
    40ZV743-LTA400HF11 SAMSUNG
    40SL753-LTA400HF12 SAMSUNG
    42XV635-LC420WUD-SBG1 LG

mv yok listede fakat mv-rv-xv aynı kullanım kılavuzunu kullanıyor özellikleri küçük farklar dışında aynı,mv-xv 100hz,rv 50hz.32 mv ve xv aynı paneli kullanmış
    xv 40inç modelinde kullandığı panel kodu bu LTA400HF11 SAMSUNG alttada bu panelin tüm özelliklerihttp://www.yslcd.com.tw/docs/product/LTA400HF11.pdf dosya ingilizcedir.
    umarım seçimlerine yardımcı olur.
    toshiba alırken dediğim gibi ya kutuya yada tvinin arkasına bakınhttp://forum.setcom.bg/index.php?action=dlattach;topic=41551.0;attach=2082;image
    oradaki büyük harf panelin kime ait olduğunu söyler size.
    bu da kutu resmihttp://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv_toshiba/81695_2248_draft.jpg

buraya da bakınhttp://forum.donanimhaber.com/m_48473391/tm.htm
    tekrar kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gino -- 30 Ekim 2011; 13:52:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.