Bildirim
arkadaşlar selam
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tarafımdan silinmiştir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 8 Kasım 2013; 16:40:21 > -
Biraz daha detaylı yazarsanız işinize yarayacak bilgileri verebiliriz.saygılar,bilgi@fulltasarim.com -
sitemize girdiğinizde bize ulasmanız için gereken bilgileri goreilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 3 Nisan 2012; 10:23:23 > -
ben hosting ve domain satışı yapmak istiyorum biraz araştırma yaptım sunucu alınması gerekmiş ama nereden alabileceğim hakkında hiçbir bilgim yok. -
Biz firma olarak bilisim dünyasini oneriyoruz.Onlarla konuşup fiyat almanı öneririz.Bütçene göre bayi indirimi alabiliriz sana ama dediğim gibi önce bir mail gönder fiyatları al bakalım ne diyecekler.Bu arada görüp görebileceğin en iyi hizmete sahiplerdir.Şiddetle tavsiye ediyorum.Daha cüzzi rakamlara da bulursun ama sonra kapatır gider adamlar sorun yaşarsın.
Bilisimdunyasi.org hosting paketlerini incelersen detaylı bilgiye erişmiş olursun...
Web sitesine ihtiyaç olursa da bize : bilgi@fulltasarim.com msn adresimizden ulaşabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: tanjugorel
ben hosting ve domain satışı yapmak istiyorum biraz araştırma yaptım sunucu alınması gerekmiş ama nereden alabileceğim hakkında hiçbir bilgim yok.
arkadasım seni kandırmıslar profoyonel iş dısında sunucu falan alman gerekmiyor reseller paketi diye birsey var bayilik paketi ondan kiralıyousun ve sen kendi müşterilerine veriyorsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 3 Nisan 2012; 14:40:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tanjugorel
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim :) bir yardım isteyeceğim sizden.
ben domain & hosting satımı yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba ne yapmam gerek ??
Sn. tanjugorel ,
Bilisimle gorusebildiniz mi acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X